Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Onze klanten
Home
Klantverhalen
Home
Klantverhalen

Klanten delen hun ervaringen

Onze klanten begrijpen dat ze met hun ervaringen, met betrekking tot Digital Identity projecten, andere organisaties kunnen helpen om succesvol te zijn en valkuilen kunnen voorkomen.

Succesverhalen van klanten

Uit ervaring weten we dat organisaties graag horen over de vraagstukken en oplossingen van andere organisaties. Hierbij enkele voorbeelden van organisaties die met succes een Digital Identity project hebben doorlopen.

RFH-addie-groen-phalaenova-floriday
Succesverhaal

Van fysieke veiling naar een digitaal platform 

De afgelopen jaren is de fysieke veiling getransformeerd naar een digitaal B2B-platform (Floriday) voor alle spelers in de sector. Om de verdergaande digitalisering tot een succes te maken, is het essentieel dat de basisprocessen op orde zijn en klaar zijn voor de toekomst. Het goed inrichten van Digital Identity draagt daaraan bij.  

NIBC kantoor
Succesverhaal

In gesprek met NIBC

We gingen in gesprek met onze klant NIBC om hun ervaring te horen over de toegevoegde waarde van Identity Governance & Administration (IGA) in de cloud en waar je als organisatie op moet letten als je wilt beginnen aan een IGA-project.

As Watson winkels
Succesverhaal

In gesprek met A.S. Watson 

We gingen in gesprek met onze klant A.S. Watson over de inzichten en lessen die ze geleerd hebben van hun succesvolle IAM-project waar het behalen van business efficiency een belangrijk doel was. Leer meer over het belang van het bij elkaar brengen van de verschillende silo’s in een organisatie en hoe je met pragmatische stappen grote resultaten kunt bereiken.

Over-ons_de-Volksbank_pand
Succesverhaal

In gesprek met de Volksbank

We gingen in gesprek met De Volksbank. Zij zijn al behoorlijk ver met de implementatie van een IAM en PAM oplossing. Leer in dit klantverhaal hoe zij dit als organisatie voor elkaar hebben gekregen en welke stappen zij de afgelopen jaren hebben moeten zetten om dit te realiseren. Awareness en inzicht zijn, naast een afgestemde policy, een goed startpunt. Pas dan koop je een oplossing.

Grabowsky Consultant

Sta je ook voor een Digital Identity uitdaging? 

Ons team leid je graag tijdens  jouw Digital Identity reis. Die begint bij het verhelderen van je vraag, het opstellen van een slim plan, het in kaart brengen van processen en het kiezen en implementeren van de juiste technische IAM oplossing. Zodat jij ook succesvol je doel bereikt.