Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Customer-Identity-&-Access-Management
Home
Customer Identity and Access Management
Home
Customer Identity and Access Management

Creëer met Customer Identity and Access Management een optimale klantreis

Zorg dat jouw klanten op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang krijgen tot jouw (online) diensten. Ontdek hier hoe jij dit doet.

Klanttevredenheid

Door frictie haken klanten af

Klanten verwachten niet alleen een persoonlijke benadering, maar eisen ook dat zij met één druk op de knop alles kunnen regelen. Door omslachtige maatregelen die je moet nemen op grond van wet- en regelgeving, ontstaan er echter extra handelingen die de klantreis vertragen en bemoeilijken. De frictie die daardoor ontstaat kan een reden zijn waarom jouw klanten afhaken en voor alternatieven kiezen.

CIAM stelt jouw organisatie in staat om op een veilige en gebruiksvriendelijke manier gegevens over de klant te gebruiken ten behoeve van het optimaliseren van jouw dienstverlening.

Voordelen van Customer Identity and Acccess Management

Creëer de optimale klantreis met CIAM

CIAM maakt een naadloos registratie- en inlogproces mogelijk dat jouw merk uitdraagt. En levert je een eenduidig klantbeeld op. 

 

Online-betaling
Integreer jouw verschillende klantgerichte kanalen

CIAM integreert de verschillende klantgerichte kanalen, zoals klantportalen, websites en apps. Dit maakt een naadloos registratie- en inlogproces mogelijk dat jouw merk uitdraagt.

Voldoe aan privacy wet- en regelgeving

CIAM helpt jouw organisatie om klantgegevens goed te beheren, waardoor je aantoonbaar voldoet aan de toepasselijke regels. Bijvoorbeeld door klanten de mogelijkheid te geven om zelf hun toestemming (consent) over het delen van gegevens aan te passen.

Realiseer een gepersonaliseerde klantervaring

CIAM stelt jouw organisatie in staat om informatie over jouw klant te gebruiken, zodat dit leidt tot een betere dienstverlening en een hogere conversie.

Verzeker je dat jouw klant daadwerkelijk diegene is die hij zegt dat hij is

Je wilt als organisaties altijd zeker zijn dat jouw klant wel echt diegene is die hij zegt dat hij is. CIAM verlaagt het risico van accountmisbruik door fraudedetectie en multi-factor authenticatie functionaliteiten.

Aanpak

Onze CIAM aanpak

Wij weten dat organisaties, zowel groot als klein, niet goed weten waar zij moeten beginnen. Voorkom dat je zelf het wiel opnieuw uitvindt. Focus je als bedrijf op jouw core business, maar sluit tegelijkertijd aan bij de laatste trends en ontwikkelingen.

In nauwe samenwerking met onze technologiepartners ondersteunen wij jou daarbij als volgt:

Martin-Wildeman

“Bij CIAM is de uitdaging om zo snel mogelijk en zo betrouwbaar mogelijk je klanten te herkennen voor je persoonlijke dienstverlening, zonder dat je ze hiermee wegjaagt naar de concurrent. IAM draait vooral om beveiliging en access control.”

Martin Wildeman
Lead Customer Identity and Access Management
Ervaring

Ons Customer Identity and Access Management team

Op basis van onze jarenlange ervaring met CIAM-implementaties weten wij hoe we organisaties naar hun doel moeten leiden. 

Technologie

Onze technologiepartners

Wij werken met innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en KuppingerCole worden erkend als leiders in hun branche. Op het gebied van Customer Identity zijn dit de volgende partijen:

Okta-Workforce-Identity
Okta Logo Website
Okta is één van onze toonaangevende partners waar wij mee samenwerken op het gebied van Customer Identity and Access Management. Forrester heeft Okta in 2021 tot Leader uitgeroepen in de Identity-as-a-Service Forrester Wave, waarbij Okta de hoogste scores behaalde in de categorieën “Strategy” and “Current Offering”.   
ForgeRock
ForgeRock Logo Website
ForgeRock is één van onze toonaangevende partners waar wij mee samenwerken op het gebied van Customer Identity and Access Management. Grabowsky is een ForgeRock Accredited Delivery Partner. In 2020 is ForgeRock benoemd tot Leader in het Gartner Magic Quadrant voor Access Management.

Award winning company

Wij werken samen met innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en Forrester worden erkend als leiders in hun branche. Wij hebben door onze innovatieve aanpak en ons grote aantal klanten de volgende prijzen gewonnen:

Grabowsky-Consultant

Meer weten over de waarde van Customer Identity and Access Management? 

Ontdek hoe CIAM jouw organisatie kan helpen bij de realisatie van een optimale, persoonlijk en veilige klantreis.