Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Privileged-Access-Management
Home
Privileged Access Management
Home
Privileged Access Management

Waarborg met Privileged Access Management veilig gebruik van jouw privileged accounts

Bescherm de toegang tot jouw bedrijfskritische systemen en verklein de kans op incidenten. Lees hier hoe je dit doet.

Cybercriminaliteit

Criminelen grijpen hun kans

De kans op een hack is 1 op 8. Deze kans is extreem groot als je bedenkt dat de kans op brand 1 op 8000 is. Het is inmiddels niet meer de vraag of, maar wanneer jouw organisatie te maken krijgt met een incident. Dit kan grote gevolgen hebben. Bedenk maar eens wat de consequenties zijn als jouw dienstverlening er een dag uitligt. Of nog erger, als je dienstverlening er een week uitligt.

Kwaadwillenden richten zich vooral op de accounts die toegang hebben tot bedrijfskritische informatie in systemen. Door beveiligingsmaatregelen te treffen, zorg je dat deze accounts beschermd worden en dat de continuïteit van jouw dienstverlening gewaarborgd is en blijft.

Voordelen van Privileged Access Management (PAM)

Verklein de kans op en impact van incidenten

Door het massale thuiswerken en verdergaande digitalisering worden er steeds hogere eisen aan de beschikbaarheid en veiligheid van jouw IT-diensten gesteld. Privileged accounts mogen niet over het hoofd worden gezien.

 

Beperk-de-impact-van-hacks
Verklein de kans op incidenten, zoals cyberaanvallen 

Door het hanteren van bewezen maatregelen voor toegang en gebruik van privileged accounts. 

Verklein de impact van digitale criminaliteit en wees snel ’back to business’ 

Dat doe je door het aanbrengen van een gelaagde beveiliging en het beschermen van toegang tot bedrijfskritische systemen. Je kunt als organisatie nog steeds worden aangevallen en soms kan deze aanval nog steeds succesvol zijn. Maar wanneer een hacker geen gebruik kan maken van privileged accounts, zal de impact vele malen kleiner zijn. 

Zorg voor naleving van wet- en regelgeving  

Handelingen van privileged accounts worden automatisch bijgehouden.  

Verhoog business efficiency 

Handmatige, tijdrovende en foutgevoelige handelingen van security teams zijn niet meer nodig.

 

Aanpak

Hoe wij Privileged Access Management aanpakken

Onze samenwerking is altijd gericht op de lange termijn. Ruim 95 % van de klanten waar wij PAM geïmplementeerd hebben, is nog klant.  

"Voor de gemeente Utrecht is het beveiligen van Privileged Accounts van groot belang. Met de Managed Service propositie van Grabowsky heeft GU zich verzekerd van voldoende kennis en voldoende ervaring op het moment dat wij dat nodig hebben."
Ervaring

Ons Privileged Access Managementteam

Inmiddels hebben we PAM  bij 23 klanten succesvol geïmplementeerd waarvan 7 in een managed service oplossing.

Technologie

Onze technologiepartners

Wij werken met innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en Forrester worden erkend als leiders in hun veld. Op het gebied van Privileged Access Management zijn dit de volgende partijen:

cyberark
CyberArk is een echte pionier op het gebied van Privileged Access Management en in het Gartner Magic Quadrant over Privileged Access Management uitgeroepen tot leader. CyberArk biedt een breed scala aan mogelijkheden om privileged accounts, inloggegevens en bedrijfsgeheimen te beschermen voor zowel mensen als machines, ongeacht of ze zich bevinden in de cloud, on-premise of in hybride omgevingen.
OneIdentity-1
One-Identity
One Identity is één van onze toonaangevende partners waar wij mee samenwerken en in het Gartner Magic Quadrant over Privileged Access Management uitgeroepen tot leader. One Identity Safeguard is een geïntegreerde oplossing die een veilige wachtwoordkluis combineert met een oplossing voor sessiebeheer en -monitoring en bedreigingsdetectie en -analyse. Privileged accounts worden veilig opgeslagen, beheerd, geregistreerd en geanalyseerd.

Award winning team

Wij werken samen met innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en Forrester worden erkend als leiders in hun branche. Wij hebben door onze innovatieve aanpak en ons grote aantal klanten de volgende prijzen gewonnen:

 
Grabowsky-Consultant

Benieuwd naar de waarde van Privileged Access Management?

Onderzoek hoe je de toegang tot de bedrijfskritische systemen in jouw organisatie kunt beschermen. Samen in gesprek?