Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Hybride-werken
Home
Workforce Identity
Home
Workforce Identity

Krijg met Workforce Identity grip op identiteiten

Zorg dat jouw medewerkers, partners en leveranciers, maar ook ‘dingen’, veilig, snel en gemakkelijk kunnen werken, waar en wanneer zij willen. Lees hier hoe je dat doet. 

Digitale transformatie

Wendbaarheid mag niet ten koste gaan van weerbaarheid 

Als gevolg van snelle digitale ontwikkelingen komt de nadruk steeds meer te liggen op controle krijgen en behouden. Net als in de fysieke wereld wil je ook in de digitale wereld voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot jouw bedrijfsgegevens. Waar er in de fysieke wereld relatief eenvoudige manieren zijn om bedrijfsgegevens te beveiligen, is dit online moeilijker. Je kan immers niet garanderen dat jouw medewerkers, partners en leveranciers regelmatig hun wachtwoorden veranderen, omdat dit als ongebruiksvriendelijk en ‘irritant’ wordt ervaren.

 

Om alle digitale (interne en externe) identiteiten op een slimme manier met elkaar te laten samenwerken, hebben zij op elk moment en vanaf elke locatie toegang tot bedrijfsgegevens nodig. Maar hoe behoud je als organisatie de controle en het overzicht over wie er allemaal toegang heeft, en onder welke voorwaarden? De wendbaarheid die nodig is voor de digitale transformatie mag immers niet ten koste gaan van de weerbaarheid van de organisatie. Met onze oplossingen voor Identity Governance and Administration en Access Management helpen wij jou om dit goed te organiseren.

 

 
Voordelen van Identity Governance & Administration (IGA)

Krijg controle over je identiteiten met Identity Governance and Administration 

Wie werken er voor de organisatie en welke toegang hebben ze? Dit klinkt misschien als een simpele vraag, maar het kunnen beantwoorden kan complex zijn wanneer een organisatie te maken heeft met honderden medewerkers en applicaties.

Veilig-thuiswerken
Verkrijg inzicht in de identiteiten binnen jouw organisatie en voldoe aan wet- en regelgeving

Met IGA is er één centraal overzicht van de identiteiten binnen jouw organisatie, waar zij toegang toe moeten krijgen en welke accounts zij hiervoor gebruiken. Dit maakt dat je efficiënter en effectiever aan kan tonen dat je voldoet aan wet- en regelgeving.

Verklein risico’s van digitale criminaliteit, van binnen en buiten de organisatie

Doordat je inzicht hebt in de identiteiten en hun toegang, verminder jij de impact van digitale criminaliteit en ben je sneller ’back to business’.

Bespaar tijd en geld door automatisering

Automatiseer de handmatige en foutgevoelige processen, zoals het toekennen van rechten. Doordat jouw personeel minder tijd kwijt is aan toegangsbeheer, worden de kosten verlaagd en hebben medewerkers meer tijd voor andere taken, zoals digitale innovatie.

Ken rechten toe op een snelle en efficiënte manier

Door rechten te koppelen aan rollen, weet je precies wat iemand nodig heeft om zijn werk te kunnen doen. Hierdoor kunnen rechten automatisch worden toegekend en ingetrokken. Daarmee realiseer je dat jouw medewerkers op een snelle, efficiënte manier de benodigde rechten krijgen, waarmee zij volledig productief zijn.

 

Voordelen van Access Management (AM)

Verleen identiteiten snel en veilig toegang met Access Management

Hoe zorg je ervoor dat iedereen de juiste toegang krijgt om zijn werk naar behoren uit te voeren? Een uitdagende vraag omdat de meeste organisaties een veelvoud van applicaties kennen, die hun medewerkers, partners en leveranciers op elk moment en vanaf elke locatie benaderen.

Buiten-werken
Zorg dat jouw gebruikers veilig en makkelijk toegang verkrijgen, waar en wanneer zij willen

Access Management zorgt voor gebruiksgemak en tegelijkertijd kun je op basis van risicoanalyse bepalen welke extra stappen een gebruiker moet nemen om in te loggen.

Verlaag risico’s op ongeautoriseerde toegang

Versterk jouw digitale weerbaarheid met functionaliteiten, zoals Multi-Factor Authenticatie (MFA) en Risk-Based Access.

Vereenvoudig het beheerproces

Met Access Management maak je met behulp van rapportages inzichtelijk wie op welk moment ingelogd is geweest en welke applicaties zijn gebruikt. Dit vereenvoudigt het beheerproces en daarmee de werkdruk.

Verhoog gebruiksgemak

Met Access Management krijgen de inlogpagina’s op alle apparaten een uniform uiterlijk. Dit verbetert de gebruikerservaring. Functionaliteiten zoals Single-Sign On (SSO) zorgen er daarnaast voor dat gebruikers minder vaak hoeven in te loggen. 

Aanpak

Onze Workforce Identity aanpak

Wij weten dat een project alleen succesvol is en toegevoegde waarde voor de business heeft als het traject niet alleen aangevlogen wordt als een technische implementatie, maar als er ook aandacht is voor de inbedding in de organisatie.

In nauwe samenwerking met onze technologie partner pakken wij een project als volgt aan:

De Volksbank
"We hebben niks aan een leverancier, leveranciers vind je overal, maar een partner vind je weinig, daarom hebben wij Grabowsky geselecteerd."
Ervaring

Ons Workforce Identity team

Op basis van onze jarenlange ervaring met Identity Governance and Administration en Access Management, weten wij hoe we organisaties moeten leiden naar hun doel.

Technologie

Onze technologiepartners

Wij werken met innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en KuppingerCole worden erkend als leiders in hun branche. Op het gebied van Workforce Identity zijn dit de volgende partijen:

OneIdentity
One-Identity

One Identity is één van onze toonaangevende partners waar wij mee samenwerken. One Identity Manager stelt jouw organisatie in staat om te voldoen aan compliance-eisen, risico’s te beperken, toegang voor alle medewerkers te controleren en tegelijkertijd de beveiliging en productiviteit van medewerkers te verbeteren, nu en in de toekomst.

SailPoint-IdentityNow
SailPoint-Logo-RGB-Color

Met de toonaangevende techniek van SailPoint wordt jouw eigen IT-organisatie ontzorgd en bereik je door middel van de hoge mate van standaardisatie en het gebruik van best practices veel voordelen. Met SailPoint IdentityNow maximaliseer je de productiviteit van jouw medewerkers en monitor je met behulp van AI de toegang en risico’s binnen jouw organisatie.

Okta-Workforce-Identity
Okta Logo Website

Okta technologie helpt organisaties om ervoor te zorgen dat de juiste digitale identiteiten de juiste toegang hebben tot de juiste middelen. Met de cloudoplossing van Okta kun je snel en effectief, dus zonder lange implementatie trajecten en grote beheerslast,  aan de slag om jouw organisatie weerbaarder en wendbaarder te maken. 

 

 

ForgeRock
ForgeRock Logo Website

Met ForgeRock technologie verkrijg je inzicht in de identiteiten binnen jouw organisatie en voldoe je aan wet- en regelgeving. Door handmatige en foutgevoelige processen, zoals het toekennen van rechten en in-, door- en uitstroomprocessen te automatiseren, worden daarnaast de kosten verlaagd en hebben jouw medewerkers meer tijd voor andere taken. 

Award-winning company

Wij werken samen met innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en Forrester worden erkend als leiders in hun branche. Wij hebben door onze innovatieve aanpak en ons grote aantal klanten de volgende prijzen gewonnen:

 
Grabowsky-Consultant

Meer weten over de waarde van Workforce Identity?

Ontdek hoe Workforce Identity jouw organisatie kan helpen om grip te krijgen op digitale identiteiten. Samen in gesprek?