Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Grabowsky-gids
Home
Over ons
Home
Over ons

Gids op het gebied van Digital Identity

Vraagstukken op het gebied van Digital Identity benaderen wij altijd strategisch en de oplossingen voeren wij uit aan de hand van onze eigen unieke aanpak. Deze aanpak is gebaseerd op onze eigen ervaring, rapporten van analisten als Gartner en Forrester en onze innovatieve technologiepartners.

Waar staan wij voor?

Door intensieve samenwerking met organisaties en de daadkracht en persoonlijkheid die past bij een hard groeiend en meedenkend bedrijf, dragen wij bij aan de realisatie van wendbare en weerbare organisaties.  

Tevreden-medewerkers

Tevreden medewerkers

Bij Grabowsky hebben we aandacht voor onze medewerkers en streven we er iedere dag naar hen als mens en als professional verder te helpen in hun ontwikkeling. Dit doen we vanuit hun eigen persoonlijkheid, interesses, talenten en vaardigheden, zodat ze energie krijgen van dat wat ze doen. 

Tevreden klanten

Tevreden klanten

Een project gaat zelden zoals je het uitstippelt; met pieken en dalen en af en toe een beer op de weg moeten we samen die finish bereiken. Maar als we daar dan samen komen en de top bereiken, dan is dat een heel mooi gevoel. Dat is waarom we ’s ochtends uit ons bed komen. Als gids in de wereld van Digital Identity moet je doelgericht en vindingrijk zijn en weten wanneer en waarom je van een pad moet afwijken.

foto1

“Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen. Een gouden formule!”

Jeroen
Project Manager, Grabowsky

Award winning company

Om de Digital Identity roadmap van organisaties technologisch optimaal in te vullen, werken wij samen met partners die leidend zijn in hun branche. Wij hebben door onze innovatieve aanpak en grote aantal klanten de volgende prijzen gewonnen:

Ons team staat voor je klaar

Om succesvol te kunnen zijn in deze sterk veranderende markt is teamwork essentieel. Wij kennen elkaar goed, vormen een stabiel team en delen een helder doel met betrekking tot hetgeen we met Grabowsky willen bereiken. Ieder teamlid vult een specifieke rol in op basis van zijn eigen kwaliteiten en ervaring.

Grabowsky-Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Acces Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.

Onze technologiepartners