Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Desire
Home
Over ons
Désiré Noël
Home
Over ons
Désiré Noël

Désiré Noël

Founder, België en Luxemburg

Over Désiré

Désiré is actief in het Identity & Access Management domein sinds 2000. In 2002 startte hij zijn eigen bedrijf Adinsec, volledig gefocust op IAM. Sinds medio-2013 stapte hij met Adinsec in een partnership met Grabowsky. Vanaf 1 januari 2021 heeft Désiré het algemeen management in België en Luxemburg overgedragen naar Ben Verbelen.

Zijn belangrijkste kracht is het begeleiden van prospects en klanten naar succesvolle IAM/IAG/IGA implementaties in hun organisatie, beginnend bij het opbouwen van de business case samen met de klant tot het implementeren van een gefaseerde migratie van de huidige situatie naar volledig functionele Identity Driven Security. Belangrijke waarden voor Désiré zijn business ethiek en een familiale sfeer, niet enkel binnen zijn eigen team maar binnen de hele klanten gemeenschap.

Désiré begon zijn loopbaan in IT in 1980 als analyst-programmeur en later als systeem ingenieur. In 1985 vervoegde hij een software leverancier als consultant. Sinds 1988 heeft Désiré meerdere sales management rollen vervuld in een aantal Amerikaanse software bedrijven, tot hij in 2002 Adinsec oprichtte. Désiré is burgerlijk ingenieur (ir) in Computerwetenschappen – Toegepaste Wiskunde van de universiteit van Leuven.

Grabowsky Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.