Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Home
ForgeRock

ForgeRock

Als organisatie wil je jouw klanten en medewerkers een gepersonaliseerde, veilige beleving bieden en tegelijkertijd in controle blijven over de toegang van klanten, medewerkers, maar ook ‘dingen’. Het complete platform van ForgeRock stelt jouw organisatie in staat om dit te realiseren.

ForgeRock-customer-identity
Customer Identity and Access Management

ForgeRock Customer Identity

Als organisatie wil je dat jouw klanten op een gebruiksvriendelijke, maar ook veilige manier toegang krijgen tot jouw (online) diensten.

ForgeRock customer identity

Unieke gebruikerservaring

De CIAM-oplossing van ForgeRock stelt jouw organisatie in staat de (digitale) klantreis van jouw klanten te optimaliseren. Dit draagt direct bij aan de groei van jouw organisatie. Met ForgeRock bied je jouw klanten een laagdrempelig registratie- en inlogproces, geef je jouw klanten de controle over hun account en gegevens en bied je jouw klanten een unieke gebruikerservaring.

Daarnaast verhoog je eenvoudig de beveiliging. Zo kun je ervoor kiezen om elke tiende keer dat een klant succesvol is ingelogd te vragen om een extra verificatiestap, of om dit bijvoorbeeld alleen te doen bij een inlog vanaf een nieuw apparaat of IP-adres. Tenslotte ondersteunt ForgeRock ook registratie- en inlogmethodes waarbij de klant helemaal geen wachtwoord meer hoeft in te voeren, door een klant te laten inloggen met een push-notificatie op de telefoon of via de mail.

Forrester Logo
"ForgeRock allows admins to create modular, customized, no-code or low-code workflows for all CIAM use cases, including registration, authentication, and self-service. Mapping data from existing user stores to the solution is easy. It supports early-stage, passwordless registrations out of the box; single sign-on (SSO) and validation flows are very broad and flexible."
Bron: Forrester,
The Forrester Wave: Customer Identity and Access Management (CIAM), Q4 2020.
Workforce Identity

ForgeRock Workforce Identity

Ben jij het overzicht kwijt over wie er allemaal toegang heeft, en onder welke voorwaarden? ForgeRock biedt een complete Workforce Identity oplossing om dit goed te organiseren.

ForgeRock-Workforce-Identity

Inzicht in identiteiten

Met de IGA-oplossing van ForgeRock beheer je alle medewerkers, maar ook ‘dingen’, en zorg je ervoor dat zij alleen die toegang hebben die nodig is voor hun werkzaamheden. Met de uitgebreide Access Management-oplossing van ForgeRock voorzie je vervolgens alle medewerkers van een veilige en centrale inlogmethode.

Met ForgeRock verkrijg je inzicht in de identiteiten binnen jouw organisatie en voldoe je aan wet- en regelgeving. Door handmatige en foutgevoelige processen, zoals het toekennen van rechten en in-, door- en uitstroomprocessen te automatiseren, worden daarnaast de kosten verlaagd en hebben jouw medewerkers meer tijd voor andere taken. Met de AI-module van ForgeRock heb je daarnaast inzicht in de hoogste risico’s, waardoor je de impact van digitale criminaliteit kan verkleinen.

gartner-logo
"ForgeRock Identity Platform Stands Out for Delivering Secure Digital Experiences Achieves Highest Score for Adaptive Access and Authorization Capabilities."
Bron: Gartner,
Magic Quadrant for Access Management 2020.
Ervaring

Grabowsky & ForgeRock

Grabowsky gelooft in de technologie van ForgeRock, daarom zijn wij in 2019 een samenwerking aangegaan.  

Grabowsky-Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.