Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Home
SecZetta

SecZetta

Met SecZetta (recent overgenomen door SailPoint) krijg jij op een eenvoudige manier grip op alle overige identiteiten die naast jouw medewerkers en klanten bestaan, zoals leveranciers, partners, contractanten, freelancers, maar ook andere niet-menselijke identiteiten, zoals robots, serviceaccounts en IoT-apparaten.

Kom 16 februari naar de GRAB & GO sessie over 'The Third-Party Access challenge'.

SecZetta-thumbnail
Third-Party Access

Third-Party Identity Risk 

Wil jij op een veilige en eenvoudige manier samenwerken met derden? Met de Third-Party Identity Risk oplossing van SecZetta zorg je voor een gestroomlijnd beheerproces op basis van risico's.

happy-customer-service-representative-using-computer-having-video-call-with-clients-while-working-call-center-2

Veilige samenwerking met derden

Organisaties vertrouwen op steeds meer verschillende partijen om flexibel te kunnen werken. Het gaat hierbij niet alleen om menselijke identiteiten, zoals externe inhuur en leveranciers, maar ook om niet-menselijke identiteiten zoals serviceaccounts, robots en Internet-of-Things apparaten.

Vaak ontbreekt het organisaties aan de juiste processen en tooling om hun relaties met derden centraal te beheren. Je wilt deze identiteiten natuurlijk niet opslaan in het HR-systeem en vaak is het ook onduidelijk wie er eigenlijk verantwoordelijk is voor het beheer van die identiteiten. Als resultaat weten organisaties niet goed hoe ze derden op een efficiënte en veilige manier toegang kunnen verlenen tot hun digitale middelen. SecZetta fungeert als "authoritative source", oftewel een vertrouwde bron, voor alle overige identiteiten en stelt organisaties in staat om risico-gebaseerd identiteits- en toegangsbeheer in te richten.

Met de Identity-Proofing mogelijkheden van SecZetta verifieer je gemakkelijk en kostenefficiënt de identiteit van nieuwe gebruikers. Hiermee bevorder je als organisatie samenwerking en voldoe je aan de hoogste compliance- en beveiligingseisen.

SecZetta biedt vele standaard koppelingen voor bronsystemen, zoals WorkDay, ServiceNow en Oracle, waardoor je accounts van derden uit jouw HR-systeem kunt filteren. Daarnaast biedt het ook standaardkoppelingen met de grote IAM-systemen, zoals CyberArk, ForgeRock, Okta, One Identity en SailPoint. Door de vele koppelingen is SecZetta snel en gemakkelijk te integreren in jouw IT-landschap

 

seczetta demo

Ervaar SecZetta in actie!

Boek nu een persoonlijke demo-tour en ervaar hoe je gemakkelijk controle kunt krijgen over identiteiten van derden.

Forrester_black_RGB_narrow-1
"Ultimately, you want to protect your third-party access blind spots. That means having a centralized repository of the different third-party relationships in your organization so that you have a single view of your third parties, the identities associated, what their risk is, and what those relationships are."
VP, Research Director Forrester,
Merrit Maxim
Ervaring

Grabowsky & SecZetta

Om aan de groeiende behoefte op het gebied van toegang door derden te kunnen voldoen, zijn wij in 2022 een partnership gestart met SecZetta, pionier op het gebied van Third-Party Identity Risk.

Grabowsky-Consultant

Benieuwd naar de waarde van SecZetta?

Ontdek hoe jij de toegang van derden tot jouw digitale middelen kunt faciliteren op een gebruiksvriendelijke en veilige manier. Samen in gesprek?