Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
support

Snelle support bij incidenten, vragen en problemen

Versterk - met de kennis van onze experts - jouw organisatie op het gebied van IAM en bijbehorende tooling. Benieuwd hoe wij jouw organisatie kunnen versterken?

Waarom Support

De razendsnelle digitalisering van onze economie en maatschappij vraagt om digitaal wendbare en weerbare organisaties. Het is voor organisaties steeds lastiger om te beschikken over specialistische kennis van specifiek technologische oplossing(en). Daardoor maken ze zich zorgen of ze wel voldoende wendbaar en weerbaar zijn.

Vraagteken

Als het je aan specifieke kennis ontbreekt

Als je voldoende capaciteit en kennis op het gebied van Digital Identity in huis hebt, maar geen specialistische kennis van jouw technische oplossing(en), dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij garanderen dat ons ervaren supportteam jouw beheerders snel en deskundig helpt bij incidenten en jullie vragen en problemen oplost.

Klantenservice

Ervaren in-house supportteam

Onze supportafdeling bestaat uit gekwalificeerde en ervaren experts die ook meewerken aan implementatieprojecten bij onze klanten. Onze supportafdeling staat in direct contact met alle experts van Grabowsky, die in het geval dat additionele en diepgaande kennis van een oplossing vereist is, kunnen helpen. Onze experts spreken Nederlands en Engels en zorgen ervoor dat ze bekend zijn en blijven met de IT-omgeving van jouw organisatie. Zij bieden je de garantie, zo nodig 24/7, van snelle en professionele afhandeling van vragen en incidenten.

Rapportages

Heldere rapportages en aanbevelingen

Naast signalering en het oplossen van incidenten, rapporteren en adviseren wij over het oplossen van incidenten, upgrades en softwareontwikkelingen. Wij verzorgen maandelijkse en jaarlijkse rapportages die breed gedeeld kunnen worden in de organisatie. Daarnaast verzorgen wij jaarlijks een strategische roadmap-sessie, inclusief design review. Door middel van onze rapportages en roadmap-sessies krijg je niet alleen inzicht in open en gesloten tickets, maar ook concrete aanbevelingen over de technologie. Daardoor word je in staat gesteld om problemen structureel op te lossen.

Overige diensten

Naast Support bieden wij

idea-image

Business consultancy

Een Digital Identity project begint niet met de aanschaf van een tool, maar met een slim plan. Wij helpen bij de strategiebepaling, het vinden van de juiste technologie en inbedding in de organisatie.
idea-image

Solution Consultancy

De implementatie van Digital Identity oplossingen kan complex zijn. Wij hanteren een zo strak mogelijk en transparant proces en helpen jouw organisatie om het simpel en behapbaar te houden.
idea-image

Training

De ontwikkeling van medewerkers is belangrijk. Wij ondersteunen jouw organisatie met onze interactieve awareness training en met technologietrainingen, waardoor de oplossing optimaal gebruikt kan worden.
idea-image

Managed Digital Identity Services

Ons managed serviceteam neemt de verantwoordelijkheid voor 24/7 beschikbaarheid van de Digital Identity oplossing van je over. Wij garanderen een snelle signalering en proactieve oplossing van incidenten.
Grabowsky Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.