Afspraak maken
Afspraak maken
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Irene Torrubia - Taupe
Home
Werken bij
Irene Torrubia
Home
Werken bij
Irene Torrubia

Irene Torrubia

Solution Consultant

De drive om waarde te leveren aan de klant

In 2014 ben ik vanuit Spanje naar Nederland verhuisd om mijn studie Toegepaste Statistiek voort te zetten. Na drie jaar als softwareontwikkelaar gewerkt te hebben was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ik wilde in contact komen met de menselijke kant van de techniek, dus consultancy bij een IT-bedrijf klonk als een goede match. Een vriend van me gaf me hele goede referenties over Grabowsky, dus ik besloot te solliciteren.

“Al tijdens het interview proces werd het me duidelijk hoeveel waarde Grabowsky hecht aan zijn medewerkers. De bedrijfscultuur, de drive om waarde te leveren aan de klant, het projectportfolio en de mogelijkheid om mijn functie af te stemmen op mijn vaardigheden en ambities spraken mij erg aan.”

Ik besloot om de overstap naar consultancy te maken en het Grabowsky team te gaan versterken. Ik begon midden in de eerste lockdown, maar dat weerhield mijn collega’s er niet van om me erg welkom te laten voelen.

Een dag in het leven van een Solution Consultant is nooit hetzelfde. Ik geniet van het werken aan verschillende projecten en de diversiteit aan taken, van technisch tot meer procesgericht, en de kans om mijn kennis uit te breiden op verschillende gebieden zoals architectuur en het leren van nieuwe tools.

Iedereen binnen het team is erg gemotiveerd om met hun kennis en ervaring bij te dragen aan de uitdagingen waar we voor staan. Al met al vind ik Grabowsky een geweldige plek om met te ontwikkelen als mens en als professional. Ik ben erg blij om deel uit te mogen maken van dit team.

Grabowsky gids 3-0a-2

Curious?

Are you looking for a job in an organization where no day is the same, where new routes are mapped out and smart, creative solutions are valued?

In our growing, informal organization you will be seen and heard and you will be given the space to develop.

I would be happy to tell you more about all the possibilities!

Let's get in touch:

Sam van der Blom

  +31 (0)6 53 68 40 31

  jobs@grabowsky.com