Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten

Het vakgebied Digital Identity is oneindig interessant

Na een periode gewerkt te hebben bij een van de grote spelers op de energiemarkt was ik op zoek naar een klein bedrijf waar het uitgangspunt is werken met elkaar voor elkaar, met de sfeer van een familiebedrijf. Per toeval kwam ik bij Grabowsky terecht waar het direct goed voelde.

In mijn rol als Project Manager ondersteun ik een team van kneiterslimme en stuk voor stuk bijzondere collega’s. Ik ben verantwoordelijk voor een succesvol project, wat betekent: goed voor de klant, goed voor de medewerkers en goed voor Grabowsky. Ik haal mijn energie uit het zorgen dat iedereen in het team kan doen waar diegene het beste in is.

“Mijn achtergrond ligt in de bedrijfskunde. Ik had nooit gedacht dat ik bij een IT bedrijf terecht zou komen en het zo leuk zou vinden. Het vakgebied Digital Identity is oneindig interessant: je krijgt te maken met zeer complexe techniek, bedrijfsprocessen en mensen. Je krijgt bovendien een kijkje in de keuken van de meest interessante bedrijven.”

Bij Grabowsky word je gewaardeerd om wie je bent. Je krijgt het vertrouwen en wordt gestimuleerd verantwoordelijkheid te nemen. Je wordt ondersteund om je te ontwikkelen in je vak en als mens. Verder drinken we soms een borrel, spelen een potje tafelvoetbal en heeft Grabowsky een collectieve Star Wars afwijking.

DSC_6814

Nieuwsgierig? 

Ben jij op zoek naar een baan in een organisatie waar geen dag hetzelfde is, waar nieuwe routes uitgestippeld worden en slimme, creatieve oplossingen worden gewaardeerd?

In onze groeiende, informele organisatie word je gezien en gehoord en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. 

Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!

Neem contact met me op via:

Sanne Dietz

  +31 (0)6 57 76 24 39

  jobs@grabowsky.com