Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Paulina
Home
Werken bij
Paulina Eijgelaar
Home
Werken bij
Paulina Eijgelaar

Paulina Eijgelaar

Senior Solution Consultant

Een gevarieerde werkweek

Tijdens mijn studie Bewegingswetenschappen heb ik een interesse in programmeren verworven. Daarom ben ik vanuit het hoge noorden naar het westen verhuisd om IT professional te worden. Na jarenlang security applicaties te beheren, wilde ik graag de stap maken naar deze te implementeren; zo kwam ik bij Grabowsky terecht.

Erg leuk om mijn ervaring nu te kunnen gebruiken om zowel kleine als grote organisaties van advies op maat te voorzien om Privileged Access Management (PAM) naar een hoger niveau te tillen. Samen met Grabo collega’s werken we samen met key users aan de klantzijde, van security officers tot systeembeheerders, om tot een passend advies te komen en meestal ook tot een ontwerp en implementatie van een IAM of PAM applicatie.

Een werkweek is meestal erg gevarieerd; ik ga langs bij verschillende klanten door het land heen, maar kan meestal ook een dag op kantoor langskomen. Hier komen collega’s samen om elkaar te helpen met werkzaamheden, maar naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning en gezelligheid aan de voetbal- of lunchtafel. De sfeer is altijd goed en het contact met collega’s blijft ook aanwezig als ik bij een klant zit.

“Het is fijn om onderdeel van een team uit te maken waarin iedereen zijn/haar expertise heeft en deze gebruikt om elkaar te helpen.”DSC_6814

Nieuwsgierig? 

Ben jij op zoek naar een baan in een organisatie waar geen dag hetzelfde is, waar nieuwe routes uitgestippeld worden en slimme, creatieve oplossingen worden gewaardeerd?

In onze groeiende, informele organisatie word je gezien en gehoord en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. 

Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!

Neem contact met me op via:

Sanne Dietz

 +31 (0)6 57 76 24 39

  jobs@grabowsky.com