Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten

Grabowsky en AspisID starten de eerste Europese CyberArk Academy

Leestijd 1 min
23 februari 2022, laatste update 17 augustus 2022

Grabowsky en AspisID bundelen hun krachten om de eerste Europese CyberArk Academy in Athene en Den Haag te starten. Vanaf nu kunnen CyberArk-klanten in heel Europa gebruik maken van een groeiende pool van gekwalificeerde en hoogopgeleide CyberArk-talenten.

Grote behoefte aan CyberArk-talenten

Door de groeiende complexiteit en het aantal projecten op het gebied van Digital Identity (IAM) kampt de markt met een enorm tekort aan gekwalificeerde professionals. Eén van de toonaangevende softwareleveranciers, CyberArk, en vooral haar klanten, lijden ook onder dit tekort. CyberArk Academy, mogelijk gemaakt door Grabowsky en AspisID, biedt daar nu de oplossing voor.

Twee experts bundelen hun krachten

Grabowsky is al meer dan 35 jaar een betrouwbare gids op het gebied van Digital Identity (IAM). Ze versterken de digitale wendbaarheid en weerbaarheid van kleine en grote organisaties in de Benelux. Eén van hun innovatieve technologiepartners is CyberArk. AspisID heeft een IAM Tech Hub in Athene en is gespecialiseerd in het opleiden en ontwikkelen van hoogopgeleide IAM-consultants. Het bedrijf heeft toegang tot verschillende technische universiteiten in Griekenland.

Toekomst van CyberArk-consultants

Beide bedrijven zullen gezamenlijk hun kennis, ervaring en netwerk inzetten om organisaties in de Benelux en later in Europa te ondersteunen met getrainde en bekwame CyberArk-talenten. De eerste gekwalificeerde consultants zijn al begonnen met het invullen van de behoeften van onze klanten.

Contact

Ben jij op zoek naar CyberArk & SailPoint consultants?

Bel of mail ons. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

+31 (0)70 3131 020 info@grabowsky.com

Meer informatie?

Ga naar onze IAM academy
idea 2
- Steven Daniëls,
Sinds 2007 geeft Steven sturing aan Grabowsky met een duidelijke visie en sterk gevoel om samen waarde te leveren, altijd gericht op de lange termijn. Hij denkt in strategische kansen en is in uitvoering pragmatisch en doelgericht.

Gerelateerde berichten