Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Jos Akkermans
Home
Over ons
Jos Akkermans
Home
Over ons
Jos Akkermans

Jos Akkermans

Managing Partner

Over Jos

Jos heeft 25 jaar ervaring binnen de IT, op de gebieden Architectuur, Informatie Beveiliging en ICT, waarvan de laatste jaren op directieniveau. Sinds 2014 werkzaam bij Grabowsky en verantwoordelijk voor Delivery. Daarnaast werkt hij graag mee als consultant aan verschillende projecten.

Jos begon als Security Architect bij het Ministerie van Defensie en werd al snel hoofd- en oprichter van de Cyber Security Afdeling van de Koninklijke Luchtmacht. Hierna heeft hij enkele jaren een operationele functie als verbindingsofficier bekleed. Na zijn periode als militair heeft Jos binnen het IT agentschap van Defensie enkele managementfuncties bekleed en werd uiteindelijk eindverantwoordelijk voor de (Cyber) Security, Innovatie en IT Operations voor alle diensten welke het IT Agentschap levert.

Jos is creatief, denkt in kansen en is resultaat gericht. Analyseert snel en neemt beslissingen om het doel te bereiken. Hij geeft anderen energie en stuurt vanuit een visie.
Jos behaalde zijn MBA aan de Nyenrode Business Universiteit, volbracht de opleiding tot officier aan de Koninklijke Militaire Academie en studeerde luchtvaart elektronica in Amsterdam en de Verenigde Staten. Hij heeft een liefde voor vechtsport en geeft in zijn vrije tijd kinderen les in Karate.

 

Grabowsky Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.