Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Laurens-Binken
Home
Over ons
Laurens Binken
Home
Over ons
Laurens Binken

Laurens Binken

Adviseur

Over Laurens

Laurens Binken is hoofd van Cyberdefence Monitoring & Response voor Royal Dutch Shell. Hier is hij verantwoordelijk voor Security Monitoring, Incident Response, IT Forensics en E-Discovery. Hij werkt sinds 15 jaar voor Shell en is de afgelopen 20+ jaar werkzaam binnen information security in diverse verschillende rollen. Voor zijn werkzaamheden bij Shell, heeft hij gewerkt voor KPMG’s IT EDP Audit en Advisory afdeling in Nederland, als penetration tester, security consultant en IT audit manager voor Fortune 500 cliënten.

Laurens spreekt regelmatig op internationale conferenties over verschillende thema’s gerelateerd aan Cybersecurity en enterprise GRC. Tegenwoordig leidt hij een global team van Cyber specialisten en is lid van Shell’s Cyberdefense leadership team. Bij Grabowsky ondersteunt hij de ontwikkeling vanuit (technologisch) perspectief op de verschillende terreinen van information security.

 

Grabowsky Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.