Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
StevenDaniels
Home
Over ons
Steven Daniëls
Home
Over ons
Steven Daniëls

Steven Daniëls

Managing director & Owner

Over Steven

Steven heeft 25 jaar ervaring binnen het informatiebeveiligingsdomein in het algemeen en Identity en Access Management in het bijzonder. Sinds 2007 geeft hij leiding aan Grabowsky met een duidelijke visie en sterk gevoel om samen waarde te leveren, altijd gericht op de lange termijn. In de afgelopen 14 jaar is Grabowsky snel gegroeid en geprofessionaliseerd met een duidelijke focus op haar missie: de Digital Identity gids zijn voor bedrijven in de Benelux waar beveiliging er echt toe doet. Steven denkt altijd in strategische kansen en is in uitvoering pragmatisch en doelgericht.

Privé gaat hij graag de natuur in voor een mooie hike, alleen of met een groep in de rol van (officiële) gids. Daarnaast is Steven een familieman met een passie voor rugby, wijn en geschiedenis.

In 1997 is Steven gestart als PKI-consultant bij KPMG. Bij Quote Media Magazines en MarviQ (later XB) is hij uitgegroeid tot een ervaren en technisch inhoudelijke programmamanager/ consultant met specialisatie in Identity and Access Management en informatiebeveiliging in het algemeen. Commercieel heeft Steven z’n sporen verdiend als Sales Executive Identity and Access Management bij Getronics PinkRoccade.

 

Grabowsky Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.