Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Wijnand van Domselaar-1
Home
Over ons
Wijnand van Domselaar
Home
Over ons
Wijnand van Domselaar

Wijnand van Domselaar 

Managing Partner

Over Wijnand

Wijnand heeft ruim 25 jaar ervaring in de IT, waarvan de laatste 15 jaar vanuit een managementrol, met een hart voor development, project management, HR en delivery. Hij is sinds 2010 werkzaam bij Grabowsky en op dit moment verantwoordelijk voor alle lopende projecten.

Met zijn oog voor mensen acteert Wijnand vanuit verbinding. Hij heeft een analytische en voelende geest die snel kan schakelen tussen conceptueel en detail. Staat altijd open voor een gesprek en zal, naast het professionele vlak, altijd proberen mensen op persoonlijk vlak te laten groeien.

Wijnand is begonnen als developer maar voegde daar al snel projectleiding aan toe en bouwde hij actief aan de verschillende klantrelaties. Een mooie combinatie van account management, project management en lead developer. Na een aantal jaar is hij doorgegroeid naar delivery en HR manager en stapte vervolgens over naar Grabowsky, waar hij nu al weer vele jaren actief mee bouwt aan het bedrijf en de mensen daarbinnen.

Thuis is hij altijd te verleiden voor een complex bordspel en is ook graag bezig met het maken van muziek.

Grabowsky Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.