Home
Werken bij
Cyber Identity Talent Program

Cyber Identity Talent Program

Wil jij jezelf ontwikkelen als consultant binnen het actuele en relevante Cyber vakgebied? Of je nu geïnteresseerd bent in de business kant of de techniek erachter, ons 1-jarige trainee programma biedt de perfecte kans voor net afgestudeerden. Tijdens dit programma word je breed opgeleid tot een veelzijdige consultant. Hierna kan je je specialiseren als Business- of Solution Consultant.

 

CITP

Bouw aan jouw Cyber Identity carrière met ons traineeship! 

Als leidende organisatie op het gebied van Cyber Identity, versterken wij de digitale weerbaarheid en wendbaarheid van onze klanten in Europa. Als groeiende organisatie bieden wij een inspirerend traineeprogramma waarin je breed wordt opgeleid met daarin een stevig technisch component. Samen met andere trainees word je door onze experts intensief begeleid, waarna je je kan specialiseren tot Business- of Solution Consultant. Na dit jaar ben je in staat om samen met je collega’s zelfstandig aan projecten voor onze klanten te werken.

Als Business Consultant (B.C.) adviseer je bedrijven in de beginfase van een digitale transformatie of implementatie. Je verheldert de vraag van de klant, maakt een stappenplan en brengt processen op orde, altijd in samenwerking met de klant.

Als Solution Consultant (S.C.) realiseer je samen met je collega's het plan dat o.a. door de B.C. is opgesteld. Je implementeert technische tools, sluit applicaties aan en zorgt dat het geheel technisch operationeel is, altijd in samenwerking met de klant.

Ons traineeprogramma bestaat uit drie essentiële onderdelen:
  • Training on the job (70%): Je leert in de praktijk door mee te werken aan projecten bij onze klanten, onder begeleiding van ervaren collega's. Zo kun je direct je opgedane kennis toepassen en jezelf verder ontwikkelen.
  • Theory & Professional Skills (20%): Hier leer je alles over Cyber Identity, inclusief wetgeving, trends, ontwikkelingen en de nieuwste technologieën. Tijdens een intensieve training van enkele weken in ons opleidingscentrum in het buitenland behaal je een internationaal erkend technisch certificaat op het gebied van Cyber Identity.
  • Consultancy & Personal Skills (10%): Hier ontwikkel je jezelf tijdens inspiratiedagen op ons kantoor in Den Haag. De nadruk ligt op jouw persoonlijke groei, waarbij je ervaringen kunt delen met mede-trainees en je kunt ontwikkelen op het gebied van presentatie, communicatie, time- en verandermanagement. Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal tijdens 1-op-1 coaching, waardoor je je talenten verder kunt ontplooien.
visuals7

 

Vragen?

Wil je graag meer informatie? Plan dan hier eenvoudig een digitale meeting in mijn agenda.

FAQ

'Best of both worlds' 

Onze medewerkers beschrijven werken bij Grabowsky als 'best of both worlds': een informeel bedrijf met ongeveer 70 werknemers in Nederland dat snel groeit en werkt met toonaangevende klanten zoals Defensie, Politie, Robeco en VGZ.

Wij geven onze medewerkers aandacht en ondersteuning om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.

Om aan de groeiende vraag naar gecertificeerde Cyber Consultants te blijven voldoen, starten wij in september 2024 met de tweede editie van ons Nederlands talige Cyber Identity Talent Program! Hét programma waar trainees zich kunnen ontwikkelen in een stimulerende omgeving onder begeleiding van onze experts. 

Sinds dit jaar maakt Grabowsky deel uit van een internationale organisatie, de Xalient Group. Naast onze gezellige, kleinschalige bedrijfscultuur, openen zich nu ook internationale mogelijkheden!

CITP zonsondergang
LI CA bedankt samenwerking (1)
IMG_2486
Grabowsky kantoor
LI CA bedankt samenwerking-min
CITP truien
SailPoint Award five years in a row
Kerstborrel 2024

Waarom Cyber Identity bij Grabowsky?

Cyber Identity is essentieel voor bedrijven vanwege ontwikkelingen zoals clouddiensten en digitale transformaties. Grabowsky ondersteunt organisaties in hun digitale identiteitsuitdagingen, van visie tot implementatie, met een integrale aanpak van mens, proces en technologie. Wij werken met toonaangevende technologiepartners zoals CyberArk, SailPoint en One Identity en hebben belangrijke internationale prijzen gewonnen:

  • SailPoint EMEA Admiral Top Delivery Partner 2023 SaaS.
  • CyberArk EMEA Partner of the Year 2023.
  • One Identity EMEA Innovation Award 2021.
FAQ

Zij gingen je voor:

Sanne
"Binnen het CITP programma leer je super snel alles op het gebied van Digital Identity. Dit geeft je een enorme boost aan kennis om met vol vertrouwen aan de slag te gaan voor de klant. Naast technische trainingen krijgen we ook veel trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De opgedane kennis pas ik zowel op het werk als privé toe."
Sanne,
Cyber Talent 2023
menso-1
"Aangezien ik van oorsprong Engelstalig ben, vormde het Nederlandstalige traineeship bij Grabowsky voor mij een extra grote uitdaging. Met de ondersteuning van Grabowsky kon ik deze persoonlijke uitdagingen overwinnen. Zodra je door de deur stapt, voel je direct de warmte en word je door alle collega's met open armen ontvangen. Alle collega's zijn ontzettend verwelkomend, sociaal en delen overeenkomsten die leiden tot een optimaal functionerende werkplek."
Menso,
Cyber Talent 2023
isabeau
"Heb je geen technische achtergrond? Je kan dit allemaal leren bij Grabowsky en je krijgt een echte inkijk in de praktijk bij klanten. Het programma biedt inzicht in fundamentele principes van Cyber Identity en ondersteunt bij het toepassen van geavanceerde concepten in real-world scenario's. Dit streven naar diepgaand begrip inspireert mijn ambitie om een all-round consultant te worden met zowel technische als zakelijke expertise."
Isabeau,
Cyber Talent 2023
Thomas
"Met deze uitgebreide ervaring ben je volledig voorbereid om de Cyber Identity professional van de toekomst te worden. Je hebt diepgaande kennis en vaardigheden en bent in staat dit overtuigend te delen, waardoor je niet alleen weet waarover je praat, maar het ook begrijpt, uitvoert en effectief overdraagt aan anderen"
Thomas,
Cyber Talent 2023
Machiel
''Ik heb het erg naar mijn zin bij Grabowsky en in het traineeprogramma. Mijn medetrainees spelen een belangrijke rol in mijn positieve ervaring. Het is prettig om samen met anderen dezelfde ervaringen te delen en nieuw te zijn binnen een bedrijf. We hebben een sterke band opgebouwd, en de geweldige trip naar Griekenland heeft daaraan zeker bijgedragen.''
Machiel,
Cyber Talent 2023
Aanmelden voor het Cyber Identity Talent Program

Selectie proces

Samen gaan we kijken of jij één van de talenten bent waar wij naar zoeken!

liggend poppetje test

STAP 1: Solliciteer

Stuur ons jouw CV en een korte motivatie. We kijken ernaar uit om te ontdekken of jij het talent bent dat wij zoeken.
gesprekken 4

STAP 2: Eerste gesprek

Kom bij ons langs op onze mooie locatie in Den Haag en laten we elkaar tijdens een eerste gesprek beter leren kennen.
hybrid-working

STAP 3: Assessment

Om een beter beeld te krijgen van jouw drijfveren en sterke punten, vragen we je om, voorafgaand aan het tweede gesprek, een online assessment te maken.
gesprekken 4

STAP 4: Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek bespreken we jouw assessment en leren we elkaar nog beter kennen. Hierna hoor je of je bent toegelaten tot ons traineeprogramma.
champagne 2

Contract!

Je deelname aan het Cyber Identity Talent program is een feit! We tekenen samen jouw contract bij Grabowsky en toasten op een nieuwe collega en deelnemer.

Solliciteer nu voor de editie van 2024

Ben je op zoek naar een uitdagend traineeship om jouw carrière in Cyber Identity een vliegende start te geven? Goed nieuws! De inschrijvingen voor de editie van 2024 zijn nu geopend. Wacht niet te lang, want we hebben maar 5 plekken beschikbaar! In september 2024 gaat het traineeship van start!