Home
Werken bij
Cyber Identity Talent Program

Cyber Identity Talent Program

Wil jij jezelf ontwikkelen als consultant binnen het actuele en relevante Cyber vakgebied? Of je nu geïnteresseerd bent in de business kant of de techniek erachter, ons 1-jarige trainee programma biedt de perfecte kans voor net afgestudeerden. Tijdens dit programma word je opgeleid tot een waardevolle Business- of Solution Consultant, die ons team en toonaangevende klanten kan ondersteunen. 

IMG_5399 2

Bouw aan jouw Cyber Identity carrière met ons traineeship! 

Als leidende organisatie op het gebied van Cyber Identity, versterken wij de digitale weerbaarheid en wendbaarheid van onze klanten. Als groeiende organisatie bieden wij een inspirerend traineeprogramma, waarin je samen met andere trainees door onze experts wordt opgeleid tot Business- of Solution Consultant. Na dit programma ben je in staat om samen met je collega's aan projecten voor onze klanten te werken.

Als Business Consultant (B.C.) adviseer je bedrijven in de beginfase van een digitale transformatie of implementatie. Je verheldert de vraag van de klant, maakt een stappenplan en brengt processen op orde, altijd in samenwerking met de klant.

Als Solution Consultant (S.C.) realiseer je samen met je collega's het plan dat o.a. door de B.C. is opgesteld. Je implementeert technische tools, sluit applicaties aan en zorgt dat het geheel technisch operationeel is, altijd in samenwerking met de klant.

Ons traineeprogramma bestaat uit drie essentiële onderdelen:
  • Training on the job (70%): Je leert in de praktijk door mee te werken aan projecten bij onze klanten, onder begeleiding van ervaren collega's. Zo kun je direct je opgedane kennis toepassen en jezelf verder ontwikkelen.
  • Theory & Professional Skills (20%): Hier leer je alles over Cyber Identity, inclusief wetgeving, trends, ontwikkelingen en de nieuwste technologieën. Tijdens een intensieve training van enkele weken in ons opleidingscentrum in Athene behaal je een internationaal erkend business- of technisch certificaat.
  • Consultancy & Personal Skills (10%): Hier ontwikkel je jezelf tijdens inspiratiedagen op ons kantoor in Den Haag. De nadruk ligt op jouw persoonlijke groei, waarbij je ervaringen kunt delen met mede-trainees en je kunt ontwikkelen op het gebied van presentatie, communicatie, time- en verandermanagement. Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal tijdens 1-op-1 coaching, waardoor je je talenten verder kunt ontplooien.
visuals7

 

Vragen?

Wil je graag meer informatie? Plan dan hier eenvoudig een digitale meeting in mijn agenda.

FAQ

'Best of both worlds' 

Onze medewerkers beschrijven werken bij Grabowsky als 'best of both worlds': een informeel bedrijf met ongeveer 70 werknemers in Nederland dat snel groeit en werkt met toonaangevende klanten zoals Defensie, Politie, Robeco en VGZ.

Wij geven onze medewerkers aandacht en ondersteuning om zowel persoonlijk als professioneel te groeien.

Om aan de groeiende vraag naar gecertificeerde Cyber Consultants te blijven voldoen, starten wij in september 2023 ons Cyber Identity Talent Program in Den Haag, waar trainees zich kunnen ontwikkelen in een stimulerende omgeving onder begeleiding van onze experts.

Ons opleidingscentrum (IAM Academy) in Athene heeft al meerdere succesvolle klassen opgeleid en al onze consultants zijn inmiddels aan de slag bij onze klanten.

Studenten panel
Gartner selfie on the go
Grabowsky kantoor
SailPoint Award five years in a row

Waarom Cyber Identity bij Grabowsky?

Cyber Identity is essentieel voor bedrijven vanwege ontwikkelingen zoals clouddiensten en digitale transformaties. Grabowsky ondersteunt organisaties in hun digitale identiteitsuitdagingen, van visie tot implementatie, met een integrale aanpak van mens, proces en technologie. Wij werken met toonaangevende technologiepartners zoals CyberArk, SailPoint en Oneidentity en hebben belangrijke internationale prijzen gewonnen:

  • SailPoint EMEA Admiral Top Delivery Partner 2022 SaaS en Software
  • CyberArk EMEA Growth Partner of the Year 2022
  • One Identity EMEA Innovation Award 2021.
FAQ

Zij gingen je voor:

"Ik raad iedereen die geïnteresseerd is in een carrière in Cyber Identity dit programma ten zeerste aan. Het heeft mij een uitstekende basis gegeven, inclusief technische en consultancy vaardigheden. In het programma werk je aan echte Cyber Identity uitdagingen."
Class 2022
"Tijdens dit programma heb ik samen met mijn jaargenoten met nieuwe technologieën leren werken. Het team gevoel en de onderlinge samenwerking was van onschatbare waarde. Ik heb gedurende het programma veel geleerd van mijn mede-trainees."
Class 2022
"Het programma heeft me op zowel persoonlijk als professioneel vlak ontwikkeld. Het hielp me bij kritisch denken en het oplossen van problemen. Dit kan ik in verschillende aspecten van mijn leven toepassen. Ik ben ervan overtuigd dat de opgedane training en ervaring mij in de toekomst ten goede zullen blijven komen."
Class 2022
"De mensen van Grabowsky waren het perfecte team voor mij om de wereld van Cyber Identity te betreden. Samenwerking, innovatie en ondersteuning staan centraal in de Grabowsky cultuur. Ik ervaar dat zij inclusiviteit, gelijkheid en saamhorigheid waarderen. Dit draagt bij aan een unieke cultuur waar je kunt leren en groeien."
Class 2022
Aanmelden voor het Cyber Identity Talent Program

Selectie proces

Samen gaan we kijken of jij één van de talenten bent waar wij naar zoeken!

liggend poppetje test

STAP 1: Solliciteer

Stuur ons jouw CV en een korte motivatie voor 20 mei 2023 . We kijken ernaar uit om te ontdekken of jij het talent bent dat wij zoeken.
gesprekken 4

STAP 2: Eerste gesprek

Kom bij ons langs op onze mooie locatie in Den Haag en laten we elkaar tijdens een eerste gesprek beter leren kennen.
hybrid-working

STAP 3: Assessment

Om een beter beeld te krijgen van jouw drijfveren en sterke punten, vragen we je om, voorafgaand aan het tweede gesprek, een online assessment te maken.
gesprekken 4

STAP 4: Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek bespreken we jouw assessment en leren we elkaar nog beter kennen. Hierna hoor je of je bent toegelaten tot ons traineeprogramma.
champagne 2

Contract!

Je deelname aan het Cyber Identity Talent program is een feit! We tekenen samen jouw contract bij Grabowsky en toasten op een nieuwe collega en deelnemer. Je start in september 2023.

Jouw gegevens

Zoek jij een uitdagend traineeship om je carrière in Cyber Identity een vliegende start te geven? Aarzel dan niet en solliciteer!