Home
Cyber Identity Talent Program
Cyber Identity Talent Program
idea 2

Frequently Asked Questions

Cyber Identity Talent Program

FAQ
Op deze pagina

1. Waarom is dit een uniek traineeprogramma? 

  • Starten bij Grabowsky betekent 'best of both worlds' daarmee bedoelen we dat je werkt in een groeiende, informele organisatie maar wel projecten doet voor grote, toonaangevende klanten.
  • Je wordt opgeleid bij de marktleider op het gebied van Cyber Identity.  
  • Het Cyber Identity vakgebied is snelgroeiend en maatschappelijk relevant.  
  • Je krijgt de kans om jezelf als mens en als professional te ontwikkelen en door te groeien door middel van trainingen en coaching.  
  •  Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals goede ontwikkeling in je salaris en mobiliteitsregeling. 

 

2. Is dit een traineeship of een startersbaan?

Het Talent Program is speciaal ontworpen voor recent afgestudeerden en is te vergelijken met een startersfunctie. Tijdens het programma profiteer je van alle voordelen van een vast contract, terwijl je tegelijkertijd een breed scala aan kennis, trainingen en coaching krijgt aangeboden. Je kunt onder andere rekenen op een goed salaris, een mobiliteitsregeling, vakantiegeld en vakantiedagen.  

Omdat het programma gericht is op opleiding en ontwikkeling, hebben we ervoor gekozen om het een traineeship te noemen. Je wordt in één jaar voorbereid om als zelfstandig consultant samen met je collega’s projecten te gaan doen bij onze klanten. Samen met je medetrainees en collega's werk je aan opdrachten en behaal je de nodige certificaten om succesvol te kunnen zijn in ons werkveld. 

Na het afronden van het traineeship bij Grabowsky ga je met de opgedane kennis en ervaring, samen met je collega's, werken aan  projecten voor onze klanten. En is er nog steeds de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. 

 

3. Hoe ziet de invulling van het traineeship eruit?

Het traineeship is een fulltime programma. In de eerste week staat vooral de kennismaking met je medetrainees en Grabowsky centraal. Ook zal je op klantsafari gaan om via onze klanten meer te leren over ons Cyber Identity vakgebied. Vervolgens zullen onze experts je inwijden in de wereld van IT-security, Digital Identity en digitale transformatie. Dit doen we aan de hand van theoretische trainingen door onze experts en ook door je de mogelijkheid te bieden om dagen mee te draaien op projecten bij onze klanten onder begeleiding van ervaren collega's. 

Vervolgens ga je met je medetrainees enkele weken naar het buitenland. Hier word je getraind om je certificaat te halen. Welke certificaat is afhankelijk van je keuze voor de business- of technische kant van het Cyber Identity vakgebied. 

Naast meedraaien op projecten bij onze klanten, zijn er frequente kennis en inspiratie dagen. Hier kun je je ervaringen delen met je medetrainees en nieuwe kennis op doen door middel van trainingen op het gebied van presentatie, communicatie, time- en verandermanagement. Om je eigen talenten verder te ontdekken en van daaruit verder te ontwikkelen word je 1 op 1 gecoacht.

 

4. Wat is het verschil tussen Cyber Identity en Cyber Security?

In onze digitale wereld, waarin we overal vandaan werken en onze data overal wordt opgeslagen, is het belangrijker dan ooit om grip te hebben op digitale identiteiten. Deze digitale identiteiten spelen namelijk een essentiële rol bij de digitale beveiliging en kunnen vragen oproepen zoals: wie mag bij welke informatie, is de persoon die toegang wil wel echt wie hij zegt dat hij is en gebruikt de persoon de toegang zoals die bedoeld is of is het gedrag afwijkend?  

Het Cyber Identity vakgebied biedt het antwoord op deze vragen. Wellicht lijkt dit wat simpel, maar eigenlijk is dit best complex. Cyber Identity projecten vereisen een integrale benadering waarbij organisatorische veranderingen nodig zijn. Hierbij moet niet alleen gekeken worden naar technologische oplossingen, maar ook naar de processen en mensen binnen een organisatie. Dit maakt het ook cruciaal om bij Cyber Identity projecten samen te werken met mensen van diverse achtergronden en disciplines. 

 

5. Welke certificaten ga ik in een jaar halen?

Of je nu wordt opgeleid tot Business Consultant of Solution Consultant, je gaat samen met je mede-trainees enkele weken naar ons opleidingscentrum in Athene om een waardevol en erkend certificaat te behalen.   

  • Als Solution Consultant ga je aan de slag met het behalen van een van de beste technologie certificaten in het vakgebied, namelijk SailPoint IdentityNow of CyberArk Sentry.   
  • Als Business Consultant ga je het Certified Information Security Manager (CISM) examen behalen, dé certificering voor information security managers.  

De theorie en professionele vaardigheden trainingen maken 20% uit van het gehele opleidingsprogramma.

 

6. Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Je hebt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een mobiliteitsplan en ontwikkeling in je salaris. Bij aanvang van het traineeship start je met een salaris van €2800,- per maand en na een half jaar wordt dit verhoogd naar €3000,- per maand. Na het succesvol afronden van je 1-jarige traineeship ontvang je een salaris van €3250,- per maand.

Het mobiliteitsplan biedt je verschillende opties om naar het werk te reizen. Je krijgt een shuttelpas waarmee je gratis naar je werk kan reizen, dit kan met de fiets, het OV of je eigen auto zijn. Daarnaast ontvang je naast je shuttelpas na zes maanden een (elektrische) leaseauto of een maandelijkse mobiliteitsbijdrage van €250,- per maand. Daarnaast kun je genieten van 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag over je bruto jaarsalaris. 

Je krijgt een telefoon en laptop die je ook voor privédoeleinden mag gebruiken. Daarnaast ontvang je een thuiswerkvergoeding en thuiswerkbudget om hybride werken mogelijk te maken. 

Tot slot werk je in ons prachtige kantoor in Den Haag, waar je dagelijks kunt genieten van een heerlijke lunch die wordt bereid door onze culinaire host Flo. We organiseren regelmatig activiteiten zoals vrijdagmiddagborrels, GrabowSKI, barbecues en feesten om ons teamgevoel te versterken.

 

7. Hoe zorgen wij voor kwaliteit?

We werken met een kleine groep trainees tegelijk, niet meer dan 5-7 personen. Op deze manier krijgt elke trainee persoonlijke begeleiding van onze experts en wordt erop gelet dat iedereen zich ontwikkelt als mens en als professional. Door middel van een assessment wordt er aan het begin gemeten waar een trainee zich bevindt en deze input wordt later ook gebruikt om individuele ontwikkeling bij te houden gedurende het traineeship. Als trainee kun je altijd extra hulp vragen aan collega's die beschikbaar zijn om te helpen en ondersteuning te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door middel van regelmatige feedbacksessies of door directe ondersteuning bij projecten. 

 

8. Voor welke branches werk je?

Bij Grabowsky werken we voor een breed scala aan klanten, van kleine tot grote bedrijven in verschillende sectoren. We werken onder andere voor de politie, defensie, banken, verzekeraars en telecombedrijven. Dit betekent dat je bij ons de kans krijgt om te werken voor toonaangevende klanten, terwijl je werkt bij een groeiende, middelgrote en informele organisatie.  ‘Best of both worlds’ noemen we dat!

Na het afronden van het traineeship bij Grabowsky ga je met je opgedane kennis en ervaring werken als junior consultant aan projecten voor onze toonaangevende klanten en blijf je de mogelijkheid hebben om jezelf verder te ontwikkelen. 

 

9. Ben ik elke dag op kantoor?

Tijdens het traineeship verschilt dit. In de eerste weken krijg je samen met je medetrainees veel trainingen en begeleiding op ons kantoor. Later in het programma ga je vaker met projectteams aan de slag bij een klant van Grabowsky. Ook is er soms de mogelijkheid om thuis te werken. Bovendien zul je tijdens het traineeship deelnemen aan speciale trainingsweken waarbij je naar het buitenland gaat.

 

10. Wat ga ik doen na het traineeship?

Na het succesvol afronden van het 12 maanden durende traineeprogramma, ben je een ervaren Cyber Identity professional geworden. Als Junior Solution Consultant of Business Consultant ben je een waardevolle aanwinst voor Grabowsky. Evenals voor onze klanten, waar je nu samen met collega’s aan projecten werkt.  

Je hebt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een mobiliteitsplan en ontwikkeling in je salaris tijdens en na het programma. Evenals voortdurende ondersteuning door middel van geschikte trainingen, opleidingen en begeleiding om jou te laten stralen in je carrière bij Grabowsky. 

 

11. Wie is Xalient?

Xalient is een toonaangevende partij op het gebied van identity and access management (IAM), security, en network transformation. Met vestigingen in het VK en de VS bedient Xalient een indrukwekkende klantenkring, waaronder Kellogg’s, Avis Budget Group, WPP en Keurig Dr Pepper.

Xalient werd opgericht met als doel de traditionele markt voor beveiligde netwerken te moderniseren en heeft geprofiteerd van de opkomst van cloud-technologie. Hierdoor is er een groeiende vraag ontstaan naar flexibele, kostenefficiënte mondiale connectiviteitsoplossingen en geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen.

 

12. Wat is de relatie tussen Xalient en Grabowsky?

Grabowsky is al 38 jaar gespecialiseerd in het leveren van Digital Identity (IAM) oplossingen. We hebben altijd vooropgelopen in het vakgebied. Met de ontwikkelingen van nu is het voor ons duidelijk dat het Digital Identity (IAM)-domein bestaat uit teveel losse silo’s voor het IT-landschap van morgen. Digital Identity vormt een fundamentele factor in het domein van cybersecurity en networking, en het consistent beheren ervan kan complex en ondoorzichtig zijn. Dit onderstreept het belang van een Zero Trust benadering om de toegang voor alle identiteiten te beheren. Daarom zijn we trots om nu onderdeel te zijn van de Xalient Group. Onze gedeelde waarden en ambities, gecombineerd met het complementaire karakter van onze diensten, maakten Xalient de voor de hand liggende keuze om ons bedrijf wereldwijd verder te helpen ontwikkelen.

 

13. Ik wil graag langskomen op kantoor, kan dat?

Zeker weten! We kunnen ons voorstellen dat je graag de sfeer op kantoor wilt ervaren en wilt weten waar je terecht komt. Bij ons kun je op elke werkdag langskomen om een kijkje te nemen. Neem contact op met Sanne om een afspraak te maken. Hier kun je al je vragen stellen aan onze collega's, je toekomstige werkplek bekijken of samen met ons team genieten van een gezellige borrel. Zie je dan!

 

Vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Wil je graag meer informatie? Plan dan eenvoudig een digitale meeting in mijn agenda.

Contact