Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Managed-Service
Home
Werkwijze
Managed Service
Home
Werkwijze
Managed Service

Managed Service ontzorgt

Welk platform of welke oplossing je ook hebt, onze IAM-experts verzekeren je 24/7 van een snelle signalering en proactieve oplossing van incidenten, zonder belasting van jouw interne organisatie. Lees hier hoe wij dat doen.

Waarom Managed Service?

De razendsnelle digitalisering van onze economie en maatschappij vraagt om digitaal wendbare en weerbare organisaties. Het ontbreekt organisaties steeds vaker aan de hiervoor benodigde specialistische kennis, kunde en tijd. Daardoor maak je je zorgen of je organisatie wel voldoende wendbaar en weerbaar is en ben je steeds meer bezig met ‘randzaken’ en veel minder met je core business.

IT-capaciteit-ontbreekt

Als het je aan kennis of capaciteit ontbreekt.

Als het overzicht over wie waar toegang toe heeft ontbreekt en je twijfels hebt over je eigen wendbaarheid en weerbaarheid, dan nemen wij deze verantwoordelijkheid graag uit handen. Ons managed serviceteam, dat bekend is met je IT-omgeving, neemt de verantwoordelijkheid voor een continue beschikbaarheid van jouw Digital Identity oplossing van je over. En garandeert je een snelle signalering en proactieve afhandeling en oplossing van incidenten.

Klantenservice

Ervaren in-house Managed Service team

Ons managed serviceteam bestaat uit gekwalificeerde en ervaren experts die ook meewerken aan implementatieprojecten bij onze klanten. Zij staan in direct contact met alle experts van Grabowsky, die in het geval dat additionele en diepgaande kennis van een oplossing vereist is, kunnen helpen. Onze experts spreken Nederlands en Engels en zorgen ervoor dat ze bekend zijn en blijven met de IT-omgeving van jouw organisatie. Zij nemen de verantwoordelijkheid om incidenten 24/7 snel en professioneel te signaleren en af te handelen. Zonder belasting van jouw eigen organisatie.

Rapportages

Heldere rapportages en aanbevelingen

Naast signalering en het oplossen van incidenten, rapporteren en adviseren wij over het oplossen van incidenten, upgrades en softwareontwikkelingen. Wij verzorgen maandelijkse en jaarlijkse rapportages die breed gedeeld kunnen worden in de organisatie. Daarnaast verzorgen wij jaarlijks een strategische roadmap-sessie, inclusief design review. Door middel van onze rapportages en roadmap-sessies krijg je niet alleen inzicht in open en gesloten tickets, maar ook concrete aanbevelingen over de technologie. Daardoor word je in staat gesteld om problemen structureel op te lossen.

gemeente-utrecht
"Met de Managed Service propositie van Grabowsky heeft GU zich verzekerd van voldoende kennis en voldoende ervaring op het moment dat wij dat nodig hebben."
Grabowsky-Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.