Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Anouk-Mulder-Taupe

Anouk Mulder

Business Domain Lead Digital Identity

Werken op het snijvlak van IT en business, wat is er mooier? 

Aantrekkelijk en uitdagend. Dat was mijn gedachte na de gesprekken bij Grabowsky. Werken op het snijvlak van IT en de business, wat is er mooier? Na de afronding van mijn studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht ging ik op zoek naar werk waarin ik de opgedane kennis kon combineren met mijn interesse voor security & IT.

Ik kwam terecht bij een grote ICT-dienstverlener. Daar deed ik o.a. opdrachten binnen het IAM-domein en besloot ik mij hierin verder te specialiseren.

In mijn huidige functie als Domain Lead – Business Consultancy ben ik de onmisbare schakel tussen IT en de business. Samenwerking tussen deze partijen is essentieel voor het realiseren van een succesvolle oplossing van de vraagstukken.

“De kleinschaligheid van Grabowsky, de fijne informele sfeer, het brede portfolio aan klanten en de mogelijkheid tot (persoonlijke) ontwikkeling maken mijn werk inderdaad aantrekkelijk en uitdagend!”

 

DSC_6814

Nieuwsgierig? 

Ben jij op zoek naar een baan in een organisatie waar geen dag hetzelfde is, waar nieuwe routes uitgestippeld worden en slimme, creatieve oplossingen worden gewaardeerd?

In onze groeiende, informele organisatie word je gezien en gehoord en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. 

Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!

Neem contact met me op via:

Sanne Dietz

  +31 (0)6 57 76 24 39

  jobs@grabowsky.com