Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten

Projecten doen we samen

Na afronding van de opleiding HRM en diverse banen in dit vakgebied kwam ik erachter dat ik vooral enthousiast werd van IT in combinatie met de interactie met mensen. Ik zag continu mogelijkheden om processen beter, betrouwbaarder en efficiënter te maken en wist dit te vertalen naar kansen.

Ik wilde me verder ontwikkelen op het gebied van Digital Identity en met een drive om te leren werd deze ruimte mij gegeven bij Grabowsky. Ik werd warm ontvangen en merkte al snel dat zowel op de werkvloer als daarbuiten de sfeer goed, constructief en positief is.

Projecten doen we samen; met de klant, met het projectteam, maar ook samen met heel Grabowsky. We staan voor elkaar klaar en omdat we met ervaren en slimme mensen werken die initiatief nemen en mogelijkheden zien, realiseren we geweldige dingen; Een gouden formule!

“In projecten lopen we regelmatig tegen onvoorziene omstandigheden aan. Als dingen anders gaan dan gepland blijven we positief en kijken we vooruit. We parkeren even, bepalen de impact, stellen eventueel het plan bij en gaan weer verder. Om uiteindelijk het doel samen te bereiken.”

Ik vind het in mijn rol als consultant/Project Manager geweldig om te zien dat we de verwachtingen kunnen overtreffen. Door goed te luisteren en nauw samen te werken zijn we in staat om de echte vraag in kaart te brengen en te beantwoorden.

DSC_6814

Nieuwsgierig? 

Ben jij op zoek naar een baan in een organisatie waar geen dag hetzelfde is, waar nieuwe routes uitgestippeld worden en slimme, creatieve oplossingen worden gewaardeerd?

In onze groeiende, informele organisatie word je gezien en gehoord en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. 

Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!

Neem contact met me op via:

Sanne Dietz

 +31 (0)6 57 76 24 39

  jobs@grabowsky.com