Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Thijmen-Duive-Blauw
Home
Werken bij
Thijmen Duijve
Home
Werken bij
Thijmen Duijve

Thijmen Duijve

Senior Solution Consultant

"Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het 'vak' onder de knie krijgt"

In januari 2017 begon mijn avontuur bij Grabowsky. Na het volgen van een studie "Gezondheidswetenschappen" en een korte carrière in het zorgdomein, kwam ik via een vriend bij Grabowsky. Dat ik inmiddels wat programmeerervaring en kennis van informatiebeveiliging had opgedaan was een pré, maar belangrijker was de match met de cultuur en de drive om te excelleren.

“Als jij je best doet, zorgen wij er samen voor dat je het ‘vak’ onder knie krijgt”, luidde de boodschap. Deze mentaliteit creëert een vertrouwde werkomgeving met een fijne werksfeer en een heus familiegevoel, ondanks de diversiteit in persoonlijkheden en achtergronden van collega’s.

Een flink aantal succesvolle projecten verder, durf ik te stellen dat ik mij het vak aardig eigen heb gemaakt. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt uit het feit dat ik de kans heb gekregen om een 'eigen winkeltje' te runnen, met als doel ons portfolio uit te breiden. Een mooie nieuwe uitdaging, dus voorlopig gaat mijn avontuur bij Grabowsky lekker door.

DSC_6814

Nieuwsgierig? 

Ben jij op zoek naar een baan in een organisatie waar geen dag hetzelfde is, waar nieuwe routes uitgestippeld worden en slimme, creatieve oplossingen worden gewaardeerd?

In onze groeiende, informele organisatie word je gezien en gehoord en krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. 

Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden!

Neem contact met me op via:

Sanne Dietz

 +31 (0)6 57 76 24 39

  jobs@grabowsky.com