Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten

In gesprek met Europarlementariër Bart Groothuis over de NIS2 richtlijn


Als voormalig hoofd van het Bureau Cyber Security bij het Ministerie van Defensie, biedt Bart waardevolle inzichten over de implicaties van de nieuwe richtlijn en hoe organisaties zich het beste kunnen voorbereiden.

Lees meer
"In Europa besteden we 41% minder aan Cybersecurity dan in de VS, waardoor het voor cybercriminelen aantrekkelijker wordt om hun activiteiten hier te ontplooien - Bart Groothuis"

Advies van Bart Groothuis

Organisaties moeten niet op hun lauweren rusten nu het kabinet de NIS2 richtlijn verder gaat invullen, maar nu juist stappen zetten om hun cybersecurity te verbeteren. Het is essentieel dat cybersecurity een board issue wordt en er effectieve controle kan worden uitgeoefend. Het is verstandig om een risico assessment uit te voeren en te kijken waar je als organisatie staat, omdat de  verantwoordelijkheid voor cybersecurity eraan komt en bedrijven hierop zullen worden afgerekend. Schakel hierbij de hulp van experts in en besef dat cybersecurity niet alleen een kostenpost is, maar van groot belang voor de business continuity van een organisatie.

Navigeren naar NIS2: Hoe bepaal jij je route?

Het naleven van de NIS2-richtlijn is voor veel organisaties een uitdaging, zeker als je kennis en capaciteit mist op het gebied van Digital Identity.

Digital Identity is fundamenteel om aan de NIS2 richtlijn te gaan voldoen. Er bestaat helaas geen 'plug and play' oplossing voor. Om een weerbare en wendbare organisatie te creëren, moeten er veranderingen worden doorgevoerd op zowel menselijk, procesmatig en technologisch gebied. 

Wij begrijpen dat deze uitdaging veel tijd en middelen kan kosten en kan afleiden van je core business. Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag van je over. Onze Managed Digital Identity Services (MDIS) ontzorgen organisaties bij het grip krijgen op de digitale identiteiten in jouw organisatie en zorgen ervoor dat je op een effectieve manier kunt voldoen aan wetgeving zoals NIS2, DORA en ISO27001. 

Managed Digital Identity Services

Samen in gesprek?

Wil je jouw uitdaging met ons bespreken in een 1-op-1 videogesprek? Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreek ik al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen. Ik help je daarna graag verder met een aanpak die aansluit bij jouw behoeften.

Kies een tijdstip in mijn agenda en ik neem contact met je op. Tot snel!