Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Steven2
Home
Interviews
Home
Interviews

Expert Interviews

Bekijk hieronder de gesprekken met experts uit het veld over onderwerpen zoals Cybersecurity, Zero Trust en Digital Identity.

Scherm­afbeelding 2024-07-03 om 14.47.28
Interview

Voormalig Tweede Kamer CISO, Rik Driessen over de cruciale rol van Digital Identity

In deze video gaan we met Rik Driessen in gesprek over het belang van Digital Identity, de samenwerking tussen opdrachtgever en leverancier, en de cruciale rol van informatiebeveiliging binnen de digitalisering van de Tweede Kamer.

scott
Interview

Identity, cruciaal voor Zero Trust 

Hoe kunnen we de Identity, Networking & Security domeinen nu het beste benaderen vanuit Zero Trust principes? We gingen in gesprek met Scott Silver, CEO Integral Partners, om onze inzichten en perspectief te delen op gebied van Zero Trust.

Bart-Groothuis
Interview

NIS2: Inzichten van cyber security expert Bart Groothuis 

We gingen in gesprek met Bart Groothuis, Europarlementariër en voormalig hoofd van het Bureau Cyber Security bij het Ministerie van Defensie, over de NIS2 richtlijn. In dit interview deelt hij zijn visie op de uitdagingen en mogelijkheden die de richtlijn met zich meebrengt voor digitale weerbaarheid van Europa en wat dit kan betekenen voor bedrijven en overheidsinstellingen.

Grabowsky Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.