Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
consulting-cafe
Home
Third-Party Access
Home
Third-Party Access

Krijg met Third-Party Access controle over identiteiten van derden

Denk hierbij aan leveranciers, partners, contractanten, freelancers, maar ook alle andere identiteiten die niet in HR staan, zoals robots en serviceaccounts. Realiseer een gestroomlijnd beheerproces van alle overige identiteiten die naast jouw reguliere medewerkers en klanten bestaan. 

Ecosysteem samenwerking

Interne beheerprocessen maken samenwerking met derden uitdagend

Als organisaties willen innoveren en waarde willen creëren moeten zij samenwerken in een ecosysteem met hun partners en leveranciers. Hierdoor kunnen zij zich focussen op hun core business. De  verregaande samenwerking met derden, het uitbesteden van werkzaamheden en zelfs het robotiseren hiervan, vraagt om een andere manier van werken.

Steeds meer verschillende type identiteiten hebben toegang nodig tot bedrijfsgegevens. Hoe richt je jouw processen hier nu goed op in? En wie is er eigenlijk verantwoordelijk voor het onboarden en offboarden van deze overige type identiteiten? Als je deze identiteiten op dezelfde manier onboardt als interne medewerkers, wordt het een kostbaar en tijdrovend proces. Daarom worden er vaak ad-hoc tussenoplossingen gecreëerd die allerlei beveiligingsrisico's met zich meebrengen. Onze Third-Party Access oplossingen helpen jouw organisatie om alle identiteiten van derden eenvoudig en veilig te organiseren.

Voordelen van Third-Party Access

Beheer alle identiteiten van derden op een veilige en eenvoudige manier 

Hoe stimuleer je als organisatie samenwerking met derden op een veilige manier? Dit is een uitdagende vraag omdat de standaard interne processen van organisaties vaak kostbaar en tijdrovend zijn.

logistics-1
Stimuleer samenwerking in innovatieve ecosystemen

Richt een slim en gebruiksvriendelijk Identity Lifecycle Management proces in voor het beheren van de identiteiten van derden.

Verklein risico's van derden

Met een centraal risicomanagement systeem verkrijg je inzicht in het identificeren, monitoren, mitigeren en rapporteren van identiteitsrisico's door derden.

Verhoog business efficiency 

Haal handmatige en tijdrovende werkzaamheden, zoals het ongecontroleerd delen van accounts en het surveilleren van externen, uit het proces.

Zorg voor naleving van wet- en regelgeving

Met een solide en gebruiksvriendelijk Identity-Proofing proces, is het mogelijk om te controleren en aan te tonen dat jouw externe gebruikers daadwerkelijk zijn wie ze beweren te zijn.

Aanpak

Hoe wij Third-Party Access aanpakken

Vanuit ervaring weten wij dat organisaties, zowel groot als klein, het lastig vinden om hun beheerprocessen aan te laten sluiten op het groeiend aantal identiteiten van derden. Voorkom dat je zelf het wiel opnieuw uitvindt. Focus je als bedrijf op jouw core business, maar sluit tegelijkertijd aan bij de laatste trends en ontwikkelingen. In nauwe samenwerking met onze technologiepartners ondersteunen wij jou daarbij als volgt:

gartner-logo
"System integration and organizational dependence on third parties has increased the need for insider risk monitoring."
Ervaring

Ons Third-Party Access team

Op basis van onze jarenlange ervaring met Identity & Access Management implementaties weten wij hoe we organisaties naar hun doel moeten leiden. 

 
 
Technologie

Onze technologiepartners

Wij werken met innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en Forrester worden erkend als leiders in hun veld. Op het gebied van Third-Party Access zijn dit de volgende partijen:

OneIdentity-1
seczetta_identity-governance-administration_1598556183281

SecZetta is de pionier op het gebied van Third-Party Access en wordt genoemd in Gartner's Market Guide for Insider Risk Management.

SecZetta biedt oplossingen die speciaal gebouwd zijn om organisaties te helpen bij het integreren en automatiseren van risico-gebaseerde beheerprocessen voor identiteiten van derden, zoals bijvoorbeeld het inrichten van Identity Proofing en Identity Lifecycle.

cyberark

CyberArk wordt al vele jaren op rij door analisten uitgeroepen als marktleider op het gebied van Privileged Access Management. 

Om te zorgen dat leveranciers en partners op een veilige manier toegang krijgen tot kritieke systemen, heeft CyberArk Vendor PAM ontwikkeld, ook wel CyberArk Alero of Remote Access genoemd.  Vendor PAM mitigeert risico's door organisaties te helpen bij het efficiënt beheren van privileged accounts door derden, het proactief bewaken en beheren van hun activiteiten en het snel identificeren van en reageren op verdachte activiteiten en bedreigingen.

Ervaring

Award-winning company

Wij werken samen met innovatieve partijen die zichzelf hebben bewezen en door analisten zoals Gartner en Forrester worden erkend als leiders in hun branche. Wij hebben door onze innovatieve aanpak en ons grote aantal klanten de volgende prijzen gewonnen:

 
Grabowsky-Consultant

Benieuwd naar de waarde van Third-Party Access?

Ontdek hoe jij de toegang van derden tot jouw digitale middelen kunt faciliteren op een gebruiksvriendelijke en veilige manier. Samen in gesprek?