Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten

Okta

Jouw klanten en medewerkers verwachten een optimale en persoonlijke benadering, waarbij zij met één druk op de knop alles kunnen regelen. Met het Digital Identity platform van Okta realiseer je dit.

Okta Thumbnail
Customer Identity and Access Management

Okta Customer Identity

Je wilt een optimale en persoonlijke klantreis realiseren. Maar hoe realiseer je dat zonder het te complex te maken en tegelijkertijd wel te voldoen aan de laatste privacywetgeving?

Okta-Customer-Identity

Optimaliseer jouw dienstverlening

Met Okta ondersteun je jouw belangrijkste klantgerichte applicaties door deze te integreren. Dit maakt een naadloos registratie- en inlogproces mogelijk dat jouw merk uitdraagt. Het stelt jouw organisatie in staat om op een veilige en gebruiksvriendelijke manier gegevens over de klant te gebruiken ten behoeve van het optimaliseren van jouw dienstverlening.

Okta maakt met haar authenticatie oplossing een eind aan de wildgroei van inloggegevens. Hiermee wordt het inlogproces van klanten vereenvoudigt, wat zorgt voor een betere klantervaring. De oplossing kan snel en eenvoudig aangepast worden aan jouw merk en huisstijl.

gartner-logo
"Okta is one of the most matured and advanced AM tools in the market to meet both internal and external user access management use case’s needs."
Bron: Gartner,
Magic Quadrant for Access Management 2020.
Workforce Identity

Okta Workforce Identity

Wil jij de digitale identiteiten binnen en buiten jouw organisatie veilig en snel toegang verlenen?

Okta-Workforce

Snel en effectief

Net als traditionele Digital Identity oplossingen, helpt Okta organisaties om ervoor te zorgen dat de juiste digitale identiteiten de juiste toegang hebben tot de juiste middelen. Maar waar traditionele oplossingen vaak complex en beperkt zijn – met lange implementatietrajecten en grote beheerslast tot gevolg – kun je met de cloudoplossing van Okta snel en effectief aan de slag om jouw organisatie weerbaarder en wendbaarder te maken.

 Met Okta integreer je op eenvoudige wijze met meer dan 7000 applicaties via standaardkoppelingen en kunnen gebruikers veilig inloggen via moderne authenticatiemethoden, zoals de Okta Verify app. De on- en offboarding van gebruikers regel je efficiënt met behulp van de Lifecycle Management-module.

 

 

Forrester_black_RGB_narrow-1
"The solution offers a compelling user experience with self-service access request approvals for users, and no/low code approaches, such as Okta Workflows"
Bron: The Forrester Wave™️,
Identity-As-A-Service (IDaaS) For Enterprise, Q3 2021.
Ervaring

Grabowsky & Okta

Grabowsky gelooft in de technologie van Okta en werkt sinds 2019 met Okta samen.

okta-webinar

The future of Customer Identity

Hoe transformeer je van een fysieke marktplaats naar een digitale marktplaats? Ontdek het in de video "The future of Customer Identity" over onze klant Royal FloraHolland.

Grabowsky-Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.