Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Home
One Identity

One Identity

Wil jij grip krijgen op jouw gebruikers en hun toegangsrechten? Met One Identity schep je de voorwaarden voor een veilige en efficiënte digitale werkomgeving.

One-identity-video
Workforce Identity

One Identity Manager

Heb jij controle over wie er allemaal toegang heeft tot de waardevolle, vertrouwelijke en privacygevoelige informatie van jouw organisatie? Het verliezen van deze grip kan vergaande gevolgen hebben, zoals reputatieschade, auditbevingen en een onbeheersbaar inefficiënt IT-landschap.

One-Identity-Workforce-Identity

Alle identiteiten de juiste toegang onder de juiste voorwaarden

Met One Identity breng je informatie uit de HR-administratie en de toegangsrechten die medewerkers in applicaties hebben samen. Hierdoor ontstaat er één centraal overzicht van de rechten die medewerkers hebben. Dit inzicht maakt het mogelijk om te sturen op beleid en zorgt ervoor dat iedereen binnen jouw organisatie onder de juiste voorwaarden de juiste toegang heeft.

Identity governance is essentieel voor het bereiken van compliance, het beperken van risico’s en het verhogen van de veiligheid. Om hierin succesvol te zijn, moet je als organisatie weten wie toegang heeft tot wat, wanneer en waarom. One Identity Manager stelt jouw organisatie in staat om te voldoen aan compliance-eisen, risico’s te beperken, toegang voor alle medewerkers te controleren en tegelijkertijd de beveiliging en productiviteit van medewerkers te verbeteren, nu en in de toekomst.

KC_GreyRed
"One Identity provides an identity-centric security strategy with a broad and integrated portfolio of identity management offerings developed with a cloud-first strategy."
Bron: KuppingerCole,
Leadership Compass Access Governance & Intelligence, 2021.
Privileged Access Management

One Identity Safeguard

Met One Identity Safeguard bescherm je de toegang van jouw risicovolle accounts. Hiermee verlaag je de kans op en de impact van digitale aanvallen.

One-Identity-Safeguard

Digitale Veiligheid

Bij veel hacks blijkt (achteraf) dat er een privileged account is gebruikt. Vaak is men zich hier niet van bewust, omdat er eerst op minder beveiligde apparatuur, zoals een laptop of een telefoon wordt ingebroken. Eenmaal binnen is het voor een kwaadwillende relatief gemakkelijk gegevens te vinden die toegang verschaffen tot bedrijfsgevoelige systemen en data. Wanneer privileged accounts in de verkeerde handen vallen, kan ernstige financiële- en reputatieschade toegebracht worden aan jouw organisatie.

PAM is daarom van cruciaal belang voor de veiligheid van jouw organisatie. Om schade te voorkomen, moeten gebruikers van privileged access alleen die toegang krijgen die ze nodig hebben om hun werk te doen op het moment dat ze het nodig hebben. One Identity Safeguard stelt jou in staat om alle privileged access binnen jouw organisatie te beveiligen, monitoren, analyseren, delegeren en beheren.

gartner-logo
"One Identity Safeguard for Privileged Analytics stands out from other solutions by using machine learning to analyze not just privileged access attempts, but also complete session activity, including commands."
Bron: Gartner,
Magic Quadrant for Privileged Access Management, 2021.
Ervaring

Grabowsky & One Identity 

One Identity en Grabowsky hebben sinds 2013 een intensieve samenwerking als het gaat om het ondersteunen van organisaties bij het beheren van identiteiten en hun toegangsrechten. Samen leveren we inmiddels bij meer dan tien klanten One Identity diensten.

Training

One Identity Trainingen

Wil jij een One Identity training volgen?

Grabowsky-Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.