Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
business-consultancy-2
Home
Business consultancy
Home
Business consultancy

Begin met een slim plan

Een Digital Identity project begint niet met de aanschaf van een tool, maar met een slim plan op basis van de juiste strategie. Met onze Business Consultancy diensten ondersteunen wij jouw organisatie hierbij. Lees hier hoe wij dit doen.

Waarom Business Consultancy

Digital Identity projecten worden vaak als complex ervaren. Dit komt mede omdat de organisatie en processen om de technische oplossing heen cruciaal zijn. Onze business consultants kijken vanuit een breder perspectief naar jouw Digital Identity project, zowel in de verkennende fase als tijdens of na de implementatie. Wij helpen jou bij de strategiebepaling, het vinden van de juiste technologie, mitigatiebeperking van risico’s en inbedding in de organisatie.

compas

Vijf stappen van ons digital identity traject

Stap 1: Heldere visie

Wij benaderen Digital Identity projecten altijd strategisch. Daarom beginnen wij bij het scherpstellen van de problemen die je wilt oplossen en het opstellen van een heldere vraag en visie. Deze structureren wij vervolgens aan de hand van de doelstellingen van jouw organisatie.

Stap 2: Roadmap

Door middel van een analyse van onder andere jouw processen, beleid en techniek, brengen wij het volwassenheidsniveau van jouw organisatie in kaart. Door een vergelijking met de gewenste situatie te maken, zetten wij uiteen welke stappen moeten worden ondernomen om jouw organisatie naar een hoger volwassenheidsniveau te tillen.

Stap 3: Draagvlak

Wij ondersteunen jouw organisatie bij het opstellen van een high-level design zodat bepaald kan worden welke technologie het best passend is. Daarnaast ondersteunen wij jouw organisatie bij het waarborgen van draagvlak voorafgaand aan, tijdens en na het implementatieproject.

Stap 4: Think big, act small

Wij begrijpen dat Digital Identity projecten vaak gezien worden als langdurige projecten. Daarom zorgen wij op basis van best practices voor een realistische en transparante planning. Daarmee realiseert jouw organisatie in kleine stappen grote resultaten.

Stap 5: People, process & technology

Op basis van het slimme plan kan een implementatie gestart worden om het volwassenheidsniveau van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dit doen wij op basis van een zo strak mogelijk en transparant proces, waarbij people, process and technology centraal staan.

 

NIBC logo website
"Ik zou vanaf de start met een partij als Grabowsky samenwerken om een IAM visie en projecten die daaruit voortkomen te schetsen."

Onze Digital Identity diensten

Wij helpen organisaties met hun Digital Identity uitdagingen. Dit doen we op basis van onze eigen unieke werkwijze en diensten.

Grabowsky-Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.