Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Managed-Service
Home
Managed Digital Identity Services
Home
Managed Digital Identity Services

Managed Digital Identity Services (MDIS)

Wil je jouw digitale identiteiten op een veilige manier beheren, jouw efficiëntie verhogen en tegelijkertijd voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de NIS2 en standaarden, zoals de NIST 800-53 en ISO 27001? Dan is onze gestandaardiseerde Managed Digital Identity Service (MDIS) de oplossing voor jou. 

Managed Digital Identity Services voordelen

Digital Identity zonder zorgen

Met onze MDIS-aanpak nemen wij de verantwoordelijkheid voor je digitale identiteiten van je over. Zo ben jij volledig ontzorgd en weet je waar je aan toe bent qua kosten. Je kunt je volledig richten op je core business terwijl wij je identiteiten beheren.

Royal_FloraHolland_Logo
"Door de Managed Digital Identity Services van Grabowsky zijn medewerkers en klanten van Royal FloraHolland niet meer bezig met 'randzaken', maar kunnen zij zich richten op hun core business."
Aanpak

Onze MDIS-aanpak kent vier fasen:

1. Duidelijke vraag en efficiënte analyse: 

Voor een succesvol Digital Identity traject is een slim plan essentieel. Daarom analyseren wij eerst jouw huidige situatie en concretiseren we de stappen die nodig zijn om de gewenste situatie volgens onze MDIS-standaarden te bereiken. Op basis hiervan verbeteren we het beleid en standaardiseren we processen.

2. Implementatie van het MDIS-platform: 

Met onze bewezen en gestandaardiseerde aanpak bouwen we een stevig fundament voor Digital Identity. Hiermee ervaar je direct de waarde en ben je beschermd tegen de hoogste risico's. Onze aanpak vermindert de implementatie-inspanning, realiseert een korte doorlooptijd en levert direct business waarde op.

3. Borging en ontzorging:  

Ons Customer Care team (Nederlandstalig en Engelstalig) ontzorgt je volledig op het gebied van technisch en functioneel beheer. Dit garandeert continuïteit, compliance, capaciteit en up-to-date kennis.

4. Continue doorontwikkeling:

We breiden het MDIS-platform stap voor stap uit volgens de opgestelde roadmap. Verbeteringen prioriteren we op basis van risicobeoordelingen en business waarde.

CyberArk

CyberArk MDIS-platform

Met onze MDIS-dienstverlening ontzorgen we jou op het gebied van jouw Cyberark Privilege Cloud omgeving:

CyberArk Award 2022
  • Wij nemen de verantwoordelijkheid over jouw Privileged Access Management oplossing, inclusief functioneel beheer en processen.
  • Wij zijn jouw single point of contact en sturen je maandelijkse en jaarlijkse rapportages over de status van jouw Privileged Access Management omgeving en bijbehorende KPI’s.
  • Ons MDIS-platform biedt flexibiliteit qua afname (vanaf een klein aantal licenties al mogelijk en lagere opstartkosten).
  • Volledige functionaliteit van CyberArk Privilege Cloud mogelijkheden, waaronder Workforce Password Management, Vendor Privileged Access Management en Identity Compliance Manager.
  • Risico gebaseerde uitbreiding van jouw Privileged Access Management omgeving.
  • Gespecialiseerde 24/7 monitoring en respons, inclusief geautomatiseerde gebruikersprocessen en alarmering.
Over Grabowsky

De gids op het gebied van Digital Identity

Grabowsky-Consultant

Samen in gesprek?

Wil je jouw uitdaging met ons bespreken in een 1-op-1 videogesprek? Tijdens een call van ongeveer 30 minuten bespreken we al jouw vragen, doelstellingen en uitdagingen.