Plan een call
Plan een call
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Menu
Sluiten
Solution-consultant
Home
Werkwijze
Solution Consultancy
Home
Werkwijze
Solution Consultancy

Een implementatie is meer dan alleen techniek

Het implementeren van Digital Identity oplossingen kan een complexe aangelegenheid zijn. Wij helpen jouw organisatie graag om het simpel en behapbaar te houden. Ontdek hier hoe wij dat doen.

Waarom Solution Consultancy

Organisaties, groot en klein, weten vaak niet goed hoe ze een Digital Identity project moeten aanvliegen. Dit komt mede doordat het steeds lastiger is om te beschikken over specialistische kennis van specifieke technologische oplossing(en). Wij ondersteunen en ontzorgen jouw organisatie, vanaf het aanscherpen van jouw doelen tot aan het implementeren van de oplossing en het bieden van de gewenste support.

Landing-in-jouw-organisatie

Landing in jouw organisatie

Uit ervaring weten wij dat een implementatie van een IAM-oplossing een grote impact kan hebben op organisaties. Het is namelijk niet alleen de implementatie van techniek; de oplossing moet landen in jouw organisatie. Een heldere visie, het waarborgen van processen, beschikbaarheid van informatie en vooral betrokkenheid van medewerkers die ermee te maken krijgen zijn essentieel om het project tot een succes te maken. In nauwe samenwerking ondersteunen wij jouw organisatie om dit te realiseren.

Implementatie

Implementatie

Bij implementaties hanteren wij een zo strak mogelijk en transparant proces, waarbij people, process and technology centraal staan. Wij delen de implementatie op in behapbare blokken: per proces, per applicatie en per doelgroep. Onze aanpak helpt om projectrisico’s te minimaliseren. Wij zoeken de samenwerking op en zorgen dat jouw medewerkers vanaf het begin betrokken zijn bij het project. Onze ervaren Project Managers, Solution Consultants en Solution Engineers zorgen gezamenlijk voor een succesvolle implementatie.

Processen-en-technologie

Processen en technologie 

Samen met jouw medewerkers realiseren wij dat jouw organisatie ‘aantoonbaar controle heeft’ door (geautomatiseerde) processen en technologie op elkaar af te stemmen. Na de implementatie is jouw organisatie in staat om de oplossing zelf in beheer te nemen. Daarna blijven wij verder met jou meedenken over de impact van trends en ontwikkelingen op jouw organisatie.

Politie Logo
"De invoering van IGA binnen de politie is een grote en complexe operatie, waar achter ingrijpende veranderingen in organisatie, proces en techniek coherent moeten worden uitgevoerd. Een dergelijke operatie is niet mogelijk zonder intensieve samenwerking met onze zeer ervaren partner Grabowsky."
Grabowsky-Consultant

Je wendbaarheid en weerbaarheid versterken?

Wij helpen je graag je doel te bereiken met de juiste Digital Identity strategie en passende Identity & Access Management oplossingen voor jouw medewerkers, partners, leveranciers en klanten.